2777
2789
عنوان

سلام،دلهره سقط دارم حالم خوب نیس،یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست

عزیزم تافرداصبرکن ببین دکترت چی میگه،فقط الان فعالیت نکن، ازپله ترددنکن، پاهاتومرتب بده بالا، استرس نداشته باش وروی توالت فرنگی بشین حتما، ازتوالت معمولی استفاده نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم الان وارد 14هفته شدم, امشب خونریزی کردم الان بیمارستانم. منم خیلی دلهره دارم ایتقدرم گریه ...

ایشالله جیزی نیس عزیزم منم هفته چهارده خونریزی شدید داشتم ولی خوب شدم

عزیزم منم الان وارد 14هفته شدم, امشب خونریزی کردم الان بیمارستانم. منم خیلی دلهره دارم ایتقدرم گریه ...

نگران نبا‌ش عزیزم بچه ی موندنی میمونه،توکلت ب خداباشه، اوبهترین نگهداراست

نگران نبا‌ش عزیزم بچه ی موندنی میمونه،توکلت ب خداباشه، اوبهترین نگهداراست

ممنون عزیزم من سومین بارداریم هست داغون هستم اون دوتا سقط شدن اولی جنین هفت ماهه دومی یک ماه و نیم. دلم میخواد اینقدر داد بزنم ک خالی بشم. 

لطفا ازتجربه تون بگین

انشالله بخیر میگدره چرا دکترت شیافتو قط کرده؟

صدرصد برات قرص یا امپول پروژسترون مینوسه اصلا جوش نزن فقط تا فردا اصلا از سرجات تکون نخور پاهاتم بده ب دیوار هزار بار

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
باشه ممهنون

گلم راستی سوره الحاقه رو بنویس اویزون کن ب گردنت تو نت سچ کن میگن مال محافطت جنین از خطرات احتمالی هست حتما بنویسش کوچه خیلی نیس

یا الان نممیتونی بخونش ب اون خانمه ک تو بیمارستانم بود بگو بخونه ثواب میکنی گلم 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔