2777
2789

مثل کسایی ک تو ۵یا ۶ماهگی هستن سنگین شده باشه بلند شن و سجده کردن سختش شده باشه 

خدایا میدونم وقتی یقین ب این ک تو میتونی و میدی داشته باشیم همه چیز خوبه  ممنونم ک ارزومو زود براورده میکنی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روزب روزم سنگینتر میشم بچمم دختره😍وزنم زیاد بالا نرفته ولی حس سنگینی وکمر درد لگن درد وتنبلی فراوان دارم وزیاد نمتونم راه برم

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫
من کلا خیلی زود احساس سنگینی کردم چون لاغر بودم و سریع شکمم بزرگ شد

اخه من زیاد لاغرم نیستم و تازه ده هفتم شده خیلی اذیتم 

خدایا میدونم وقتی یقین ب این ک تو میتونی و میدی داشته باشیم همه چیز خوبه  ممنونم ک ارزومو زود براورده میکنی ❤️
من روزب روزم سنگینتر میشم بچمم دختره😍وزنم زیاد بالا نرفته ولی حس سنگینی وکمر درد لگن درد وتنبلی فرا ...

برا منم همینجوری ولی خیلی زوده ک  اینجوری شدم 

عزیزم شما نفخ دتری واسه همین احساس سنگینی میکنی و لگن درد داری اصلا چیزای نفاخ نخور شکلات نعنا بخور 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

من تاهفته بیست ودو عالی بودم..هیچ گونه مشکلی نداشتم الان یه هفته س که بیست وسه هستم احساس میکنم بدنم داره کم میاره سنگین شدم وکلا نشست وبرخاست برام سخت شده کمرمم درد میکنه.بازم دم دخملم گرم که تا الان اذیتم نکرد بقیه ش خدابزرگه

خانما شما هم اوایل بارداری پهلو درد داشنین ؟؟؟

ن گلم 

خانما شما هم اوایل بارداری پهلو درد داشنین ؟؟؟

زیر شکم و کمردرد داشتم . پهلوهاتو ببند گرم بمونه خوب میشی من همیشه با شال میبیستم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من تاهفته بیست ودو عالی بودم..هیچ گونه مشکلی نداشتم الان یه هفته س که بیست وسه هستم احساس میکنم بدنم ...

ان شاالله بقیه شم بسلامتی زود بگذره و نی نی گلتون رو بغل کنین