2777
2789
عنوان

چرا انقد بی تفاوت شدم؟؟

1256 بازدید | 16 پست

یه مدتیه ینی چند ماه که دیگه خیلی بی تفاوت شدم انگاری دیگه هیچی برام مهم نیس 

از کسی ناراحت نمیشم این مدت هم تا بگین از دوستام خیلی چیزا دیدم مثلا یکیش اینکه پشت سرم پیش اکثر پسرا بد گفته بودن با اینکه دوستمه الان و صمیمی هم هستیم ولی انگار برام دیگه زندگی معنی نداره 

نه از رفتن کسی نه از اومدن کسی تو زندگیم ناراحت نیستم همین دیشب هم فهمیدم بعله دوستم کلی بهم دروغ گفته و رفته پیش دوست پسرم خودشیرینی کرده اینو از دوست پسرم تو حرفاش فهمیدم که چقد دوستم دروغ گفته ولی خب کات کردم با اون پسره هم

ولی اصلا ناراحت نیستم با اینکه خیلیم دوسش داشتم

خیلی بی تفاوت شدم به همه چی انگار یه مرده م که فقط نفس میکشه هیچ حسی ندارم

خدایا آنچه که طاقت آن نداریم بر دوش ما مگذار..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه خودمم بخوام کلی زور بزنم دیگه گریه م نمیگیره 

یا خیلی چیزا که واسه بقیه مهمه دیگه برام مهم نیس 

این حالمو دوس ندارم چون حس میکنم مرده م

فکر کنم افسرده شدی اگه بی تفاوت بشی زندگی خودت رو پر انرژی ادامه میدی و حرف ادمهای دروغگو و دو رو برات مهم نیست.

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

دوس پسر نه نون میشه برات نه أب اگر حس نیاز میکنی به یه جنس مخالف ازدواج کنی بهتره با دوس پسر   ...

مگه گفتم شده؟

خودش اومد جلو بهم گفت که خیلی دوسم داره فک کردم اگه راش بدم به زندگیم و یه کم از فاز غم دور بشم خوبه 

ولی بدتر شدم فک میکردم باهاش میرم بیرون میگیم میخندیم یکی هست که به حرفام گوش بده ولی از دیروز تا حالا گوشیشو خاموش کرده هر دفعه هم تو این مدت بهش زنگ زدم گوشیو برنداشته 

مگه گفتم شده؟ خودش اومد جلو بهم گفت که خیلی دوسم داره فک کردم اگه راش بدم به زندگیم و یه کم از فاز ...

ببین اگه دوست داره ادعاشم میشه

بهش بگوبیاد خواستگاریت

اگر اومد😎

خیزید و خز آرید که هنگام خزان است /باد خنک از جانب خوارزم وزان است