2777
2789
عنوان

سونوكرافي خوب در اهوااااز

224 بازدید | 45 پست

دكترم خودش سونو داره ولي ميخوام بكم ميخوام برم بيرون انجام بدم جايي ك خوب باشه برا كاراي بارداري ميتونيد معرفي كنيد؟؟؟

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔

دکتر ناهید کرامت

دکتر افشین رضایی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
 دکتر ناهید کرامت دکتر افشین رضایی 

آدرسشون ميكيد كدوم قسمته؟؟؟ ممنونم جواب دادين

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر طهماسبی جورابیان رضایی زهرا بدری

شما باردارين؟؟؟ طهماسبي رو تعريف رو شتيدم  من تازه اومدم اهواز اصا جايي رو بلد نيستم

آدرسشون ميكيد كدوم قسمته؟؟؟ ممنونم جواب دادين

ناهید کرامت کیانپارسه یعنی نرسیده به کیانپارس پل کیان پارس رو رد میکنی اولین خیابون  می پیچی  به راست 

روبروی خیابان  آزمایشگاه پاستور اگه رفته باشی ‌. 

افشین رضایی هم همون قسمته منتها می پیچی به  چپ 

یعنی قسمت چپ تقاطعه ولی باید از راه پارک ساحلی بری براش . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
 ناهید کرامت کیانپارسه یعنی نرسیده به کیانپارس پل کیان پارس رو رد میکنی اولین خیابون  می ...

مرسي از مهربونيت لطف كردي🌹

شما باردارين؟؟؟ طهماسبي رو تعريف رو شتيدم  من تازه اومدم اهواز اصا جايي رو بلد نيستم

طهماسبی طالقانیه سمت بازار بزرگ بری بپرسی پیدا میکنی

جورابیان و رضایی کیانپارسن

زهرا بری هم طالقانی تو بازار طلافروشاس...خانم دقیق و مومنیه

فرزانه دیده بانم هست که تو نادریه خیابون کلیسا

همشون خوبن ولی به ترتیب اولویت از نظر خودم برات نوشتم

🌷
الان آدرس دقیق رضایی رو بهت میدم   صبر کن  دکترت کیه ؟؟

دكترم مژگان براتي ميرم خودش سونو داره ولي همه ميگن برو پيش كسي ك سونوگرافيه هودش اينكه خودش هست مطمين نيست نميدونم جيكار كنم..

طهماسبی طالقانیه سمت بازار بزرگ بری بپرسی پیدا میکنی جورابیان و رضایی کیانپارسن زهرا بری هم طالقان ...

ببخشد شما تيكر زدين باردارين اگه آره زيرنظر كدوم دكتري ؟؟؟

ببخشيد بچه ها اگه ي دكتر زنان هم معرفي كنيد ممنون ميشم ك دكتر مو عوض كنم

ببخشيد بچه ها اگه ي دكتر زنان هم معرفي كنيد ممنون ميشم ك دكتر مو عوض كنم

دکترای معروف اهواز اینان 

فریده فرحبخش

زهره گازر

جواد مرفوع

نصرت نقاب

سارا مسیح

(اینا دکترایی بودن که همه ازشون تعریف میکنن بازم هستن کسایی که یسری طرفدار پر و پا قرص دارن ولی ی سری ناراضی هم دارن مثل شهلا فانی، دکتر باور(آقاس)، اعظم شریفاتی، معصومه دهقان، مریم قانون و ..‌‌.)

🌷