2777
2789
عنوان

سونوكرافي خوب در اهوااااز

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 45 پست
اینطور که خوبه به فکرته اگه اینجوریه یعنی حواسش به همه احتمالات هست ولی من شنیدم کلی سونو و آزمایش ...

نميدونم حالا بأيد ببينم چي ميشه مرسي ك ايقد با حوصله جواب دادي

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
من بجه أولم بحدا ايقد سردرگمم ن جايي بلدم ن كسي رو ميشناسم ب اين بهداشت هم ميكم يكي معرفي كنيد معرفي ...

حتی اگه کسی رو میشناختی هم باز سردرگم میشدی مطمئن باش چون تو بارداری ادم کلا استرسی میشه

با همه چیزایی که من شنیدم اگه با پزشک آقا مشکل نداری دکتر مرفوع رو بهت پیشنهاد میدم اگه نه دکتر فرحبخش یا گازر

🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشيد ايقد ميپرسم سونوگرافيه پيش كي انجام ميدين؟؟

نه عزیزم هر سوالی داری بپرس

من ان تی رفتم پیش طهماسبی(همون موقع هم جنسیت رو بهم گفت)

حالا واسه آنومالی میخوام برم پیش رضازاده

کلا دوتاشون فوق العادن

من واسه ان تیم میخواستم برم رضازاده ولی مرخصی بود

ولی هیچ باهم فرقی ندارن ولی من رضازاده رو بیشتر دوس دارم😉

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
حتی اگه کسی رو میشناختی هم باز سردرگم میشدی مطمئن باش چون تو بارداری ادم کلا استرسی میشه با همه چیز ...

ممنونم

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
نه عزیزم هر سوالی داری بپرس من ان تی رفتم پیش طهماسبی(همون موقع هم جنسیت رو بهم گفت) حالا واسه آنو ...

شما دکتر خوب سمت نادری کی رو پیشنهاد میدی؟ همه رفتن کیانپارس اینایی که نادرین رو زیاد بهشون مطمئن نیستم

🌷
نه عزیزم هر سوالی داری بپرس من ان تی رفتم پیش طهماسبی(همون موقع هم جنسیت رو بهم گفت) حالا واسه آنو ...

ممنونم من ان تي اينا نميدونم جيه هنوز ب اون مرحله نرسيدم تازه فهميدم باردارم ولي اين براتي ك رفتم يسري آزمايش برام نوشت كف انجام بده چهارم بيا پيشم حالا بنظرت آزمايش كدوم آزمايشگاه برم ؟؟

رضا اده همين دكتريه ك دوستان معرفي كردن و آدرس دادن؟؟؟

شما دکتر خوب سمت نادری کی رو پیشنهاد میدی؟ همه رفتن کیانپارس اینایی که نادرین رو زیاد بهشون مطمئن نی ...

اونور دکتر خوب نمیشناسم همه دکترای خوب اکثرن کیانپارسن 

ممنونم من ان تي اينا نميدونم جيه هنوز ب اون مرحله نرسيدم تازه فهميدم باردارم ولي اين براتي ك رفتم يس ...

آزمایش خون برو مطوریان کیانپارس خیابان اردیبهشت شرقی نرسیده به میهن شرقی

آزمایش خون برو مطوریان کیانپارس خیابان اردیبهشت شرقی نرسیده به میهن شرقی

باشه مرسي اكه سوالي داشتم بازم بيام اينحا بپرسم؟؟؟

اره عزیزم حتماااا

ممنونم ان شالله ك ني ني تو صحيح سالم بغل بگيري 😘😘

ممنونم عزیزم انشالله همچنین برای تو❤️❤️

ممنونم ببخشيد اسم كوچيك طهماسبي مرتضي؟؟ 

توي نت أين آدرس اومد درستخ

تقاطع طالقانی شریعتی - ایران کلینیک - طبقه ۱