2777
2789
عنوان

برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 27 پست
از خونت نرو درخواست طلاقم نده بذار اون بده ولی مهریه اتو بذار اجرا ولی بگو طلاق نمیخوام از خونش ...

همون منم به این خاطر میگم اما بابام میگه تنها اونجایی نگرانتم

همیشه خودم مهم ترم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفان این مردا عوض نمیشن اگه بچه نداری جداشو وگرنه بدبخت میشی بعدش مجبوری بسوزی وبسازی 

نه بچه ندارم خداروشکر 

دیگه به ته خط رسیدیم

همیشه خودم مهم ترم   

وای سارا جان چرا😔

شوکه شدم اصن...

تروخدا تصمیم عجولانه نگیر...برای طلاق همیشه وقت هست،البته که من توی زندگی شما نیستم اما؛ نمدونم چی بگم😔

ان شالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
وای سارا جان چرا😔 شوکه شدم اصن... تروخدا تصمیم عجولانه نگیر...برای طلاق همیشه وقت هست،البته که من ...

دیگه برای طلاق تصمیم جدی گرفتم ساغر 

خیلی اذیت شدم دیگه نمیتونم تحمل کنم

الانم برگشتم خونه پدرم

همیشه خودم مهم ترم   
دیگه برای طلاق تصمیم جدی گرفتم ساغر  خیلی اذیت شدم دیگه نمیتونم تحمل کنم الانم برگشتم خونه پد ...

ان شالله هر چی خیره اتفاق بیوفته

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
دیگه برای طلاق تصمیم جدی گرفتم ساغر  خیلی اذیت شدم دیگه نمیتونم تحمل کنم الانم برگشتم خونه پد ...

خیلی واستون ناراحت شدم امیدوارم هر چی خیر و صلاحه واستون پیش بیاد 

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤