2777
2789
عنوان

خانم های اصفهانی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نگین اول چقدر پول دارین بگین هنوز معلوم نیست چقدر بتونیم جور کنیم فعلا اومدیم خونه هارو ببینیم

نمیگن که تانگی چقدرپول داری شوهرمم خیلی از بنگاه گشتن بدش میاد😕😳

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
هرکی هرچی دلش خواسته زده مثلا طرف فلاطوری متری 8تومن 

اره دیگه چون کارشناسی شدن نیستن حالا برا تهران سایت ای هوم خیلی خوبه بهتره نمیدونم حالا برای اصفهان فعالیت داشته باشه یا ن

پسر بی اعصابه روس   фредек
ما تو هفته گذشته شاهین شهر نوساز خریدیم ۲۴۵ تومن گیرت میاد الکی هم نگرد ما اصفهانو زیر و رو کردیم هی ...

وای خدای من اخه شاهین شهر دوره خیلی ولی خداراشکر که شما خریدین حالا راضی هستین چندمتریه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
اره ولی انگار رومون نمیشه بااین پول بریم بنگاه انگارخیلی مسخره اس

عزیزم فکر کردی الان اوضاع مردم خیلی معرکه اس؟!

مگه دزدیدی که خجالت میکشی؟ همینه برو بگرد موفق میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

شدنش که میشه اگه کاری با محله ش نداشته باشی.۲۴ متری پل سرهنگ هفتون زینبیه بعضی خیابونای جی خوراسگون بهارستان هم آپارتمانی فراوونه ارزونتر از پوله شما ولی به شهرک صنعتی جی دوره

یا رب العالمین
ملک شهر و خانه اصفهان گرونه رباط بیشتر گیرت میاد

اره باید رومخش کار کنم فایده نداره

اره ما رفتیم کل بهارستان رو گشتیم اولا بنگاه دلراشون خیلی بد ذاتن امروز قیمت میدادن فردا قیمتو عوضش ...

خدااز سر بعضی از این بنگاه دارا نگذره که خون مردم تو شیشه کردن

سوالم بی ربطه ولی چون تاپیک اصفهانیه میپرسم شماره معرف واسه ازدواج ندارید از اصفهان؟

اگه داشتی به منم بده البته طرف مطمعن باشه چون هستن کسایی که مضخرفا