2777
2789
عنوان

خانم های اصفهانی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 88 پست
اره ولی انگار رومون نمیشه بااین پول بریم بنگاه انگارخیلی مسخره اس

خب نگین اول چقدر پول دارین بگین هنوز معلوم نیست چقدر بتونیم جور کنیم فعلا اومدیم خونه هارو ببینیم

پسر بی اعصابه روس   фредек
اونجا فایده نداره قیمت هاش خیلی با بازار تناقض داره

هرکی هرچی دلش خواسته زده مثلا طرف فلاطوری متری 8تومن 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته براخریدا نه اجاره

ما تو هفته گذشته شاهین شهر نوساز خریدیم ۲۴۵ تومن گیرت میاد الکی هم نگرد ما اصفهانو زیر و رو کردیم هیچ جا خوب گیر نیمد یا طبقه ۳ بود بدون اسانسور یا قدیمی ساز بود یا زیرزمین

بستگی داره محل کارتون کجا باشه توی بهارستان میشه شاهین شهر میشه اتشگاه میشه کدوم طرف میخوای

ببین همسرم شهرک صنعتی جی کارمیکنه وبخاطر شیفته شبیش نمیتونیم خیلی دور باشیم چون خانواده اش تو دشتستان میشنن میخاد تقریبا نزدیک باشه که خیالش راحت باشه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
واقعا

اره ما رفتیم کل بهارستان رو گشتیم اولا بنگاه دلراشون خیلی بد ذاتن امروز قیمت میدادن فردا قیمتو عوضش میکردن تا میفهمیدن خریداریم و گیر هستیم بعدشم الکی قیمتها خیلی بالا بود

والا دوست من خرید خیلی راضی بود خواهر شوهر همکارمم ازهمین طریق خرید نمیدونم چه طوری بوده خودم تجربه ...

من خودم یه سری رفتم تو دیوار و شیپور خونه هارو دیدم با بودجم میخورد بعد که رفتم تو بنگاه دیدم قیمت ها نجومیه بعد کلا خیلی خونه های داغونی رو از نمای خوب عکس گرفته بودن گذاشته بودن تو دیوار یا مثلا مشکل سندی داشتن و...

پسر بی اعصابه روس   фредек
الان که نمیدونم ولی چندماه پیش دوست من یه خونه خوب پیدا کردن وخریدن انشالله شماهم یه جای عالی گیزتون ...

قربونت خداراشکر ایشالله قسمت ماهم بشه الانم ماه اول بارداری هستم و خونه 80 متری ولی یه خوابه خیلی جام کمه یه پسر 7ساله هم دارم

طرفای مسجدسید...ملکشهر...کاوه

مسجدسید متری چنده مگه