2821
2789

من یه نسخه دارم که عالیه رد خور نداره کاملا گیاهیه و خیلی راحت.هیچی ازتون نمیخوام ولی هرکی نتیجه گرفت واسه سلامتی و خوشبختی بچم دعا کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تو تاپیك گفتم راه حل گیاهی

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍

روز ۵ پریودی تا روز ۱۰ پری(۵روز) هر روز دانه رازیانه جوشیده با سیاه دانه له شده و عسل قاطی میکنی یک لیوان میخوری

بعد کنارش یک استکان عرق رازیانه و یک استکان عرق بومادران(عرقش حرف نداره) میل میکنی.روز ۱۰ پریودی تا روز ۲۰ پریودی یو شب در میان میری تو رابطه.ایشالا همون ماه خدا دامنت رو سبز میکنه.رد خور نداره من خیلی از آشنا و دوستام مشکل داشتن این نسخه رو بهشون دادم.نهایتا ۳ماه بعدش حامله شدن.خیلی خوبه و داروی گیاهی خیلی واسه خودتم خوبه(مثل دارو شیمیایی به بدن ضربه نمیزنه)

https://ninisite.co/discussion/topic/2860818/سلام-ی-روش-گیاهی-صددرصد-برای-تنبلی-تخمدان

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍
روز ۵ پریودی تا روز ۱۰ پری(۵روز) هر روز دانه رازیانه جوشیده با سیاه دانه له شده و عسل قاطی میکنی یک ...

من فعلا روش خودمو میرم بعد اینو امتحان میكنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز