2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواییم خونه بسازیم هر هفته یه تصمیمی میگیره دیوونم کرده.نمیدونم چکار کنم همیشه هم بهش میگم تصمیم نهاییتو اعلام کن ولی بازم فرداش تصمیمش عوض میشه

من خودم اینجوریم،یه سکه داشتک دقیقه ای یه بارمیفروختمش ویه جوری خرجش میکردم ازبس نقشه کشیدمونظرموعوض ...

وای خدایی خیلی کارتون رو مخه .میدونی چون بهتون اعتماد میکنیم بدجور تو ذوقمون میخوره

میخواییم خونه بسازیم هر هفته یه تصمیمی میگیره دیوونم کرده.نمیدونم چکار کنم همیشه هم بهش میگم تصمیم ن ...

مثل شوهر من

اینجور مردا که حرفشون یکی نیست همه مسئولیت ها میوفته رو دو تو

کار منو نکن ک پشیمون نشی دوسال میخواست خونه بسازه اخرش هم هیچ کار نکرد همه چی گرون شد و پولمون بی ارزش و هی از روش کم شد

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
نفس خانم کم پیدایی

علاقه ندارم بیام سایت

بعضیا در حقم کم لطفی کردن

البته بهشونم حق میدم

چی بگم والا

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
مثل شوهر من اینجور مردا که حرفشون یکی نیست همه مسئولیت ها میوفته رو دو تو کار منو نکن ک پشیمون نشی ...

اگه من تصمیم نگیرم باور کن هیچ گاری صورت نمیگیره

مثلا گردو میخواستم گفت الان نگیرم برم فلان جا بگیرم رفتیم اونجایی که میگفت دوباره یه تصمیم دیگه گرفت.

مجبور شدم خودم برم بخرم چه خوب چه بد

شما کجایید خونه ساختن خیلی سخته ها 

بخصوص ک تو دنبال کارا باشی

من ک خیرشو خوردم