2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی سنگدله😔

773 بازدید | 41 پست

خیلی ماجرا طولانیه من خلاصه میگم 

4 ماهه با کسی تو رابطم اومده با خونوادمم حرف زده ولی من چون قبلا ازدواج کردم خونوادش مخالفن و نمیان جلو ...پریشب بهش گفتم منو از بلاتکلیفی دربیار اگه میخای منو بیا الان و راضیشون کن اخه بابا مامانمم هی میگن پس چرا نمیاد چرا خودتو کوچیک میکنی جلوش ....نمیخای هم الان جداشیم تا بیشتر وابستت نشدم هی میگه صبر کن درستش میکنم ولی من خیلی عصبی بودم و هی کشش دادم تا اینکه عصبی شد ...الان 2 روزه جوابمو نمیده کلی جلوش گریه کردم انگار نه انگار میگه تا وقتی مشاورمون تموم نشده نه زنگ بزنیم نه پیام بدیم با اینکه خیلی دوسم داره و هروز پی ام و زنگ میزد 

من الان چیکار کنم ؟بهش باز زنگ بزنم ؟

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤

نامزدت نمیشه ک 😏😏

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زنگ نزن.

منتظر باش

نمیمیری که😉

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

چندسالته ؟؟ 

اوشون چن سالشه ؟ 

مجرده یا جدا شده؟؟

عزیزم لطفا خودتو نباز ۴ ماه خیلی زوده وایه شناخت طرف مقابلت 

کمی بیشتر بشناسش که باز مجدد خدایی نکرده اشتباه نکنی و منجر به شکستت نشه

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 
سنگدل نیست عاقلانه میخواد تصمیم بگیره نه احساسی، خوب صبر کن جواب مشاوره بیاد بعد

اخه ی ماه دیگه نوبت مشاوره بعدیمونه چجوری تو این ی ماه از هم بیخبر باشیم سرد میشه ک 😔

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤
خودش زنگ میزنه ؟🙈

اره،اگ نزد هم برات مهم نباشه.

اگ اون تورو بخواد برای ب دست اوردنت تلاش میکنه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم