2777
2789
عنوان

چجوري به شوهرم بگم باردارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميشه بارها گفته تا ٢سال بچه نميخواد

میخاست سر لامصبشو سفت بگیره😁😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

اول برو آزمایش بده مطمئن شو بعدفکر بقیه شو کن اگه شوهرت دوست نداشته فعلا بچه دار شین باید مواظب میبودین اکثر آقایون وقتی ناراضی باشن متاسفانه تو بارداری و زایمان و بچه داری اصلا همراهی نمیکنن همه ی بار مسئولیت رو دوش زن میفته

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
نميشه بارها گفته تا ٢سال بچه نميخواد

عزیزم اون کارشو کرده ببخشید ریخته توش اگه دنبال مقصر تقصیر خودشه چرا باید ناراحت شه 

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

یه بی بی چک بزن بعد آز. یه جفت کفش بچگونه یا یچیز بچگونه بگیر با یه دسته یا شاخه گل یه کاغذ بردار بنویس بابایی من دارم میام همشو بذار داخل یه گیف باکس تزئین شده از سرکار اومد غذا بخوزید همه چی خوب بود موقعیتو مناسب دیدی بده بهش😁😁

اول چندروز علائم نشون بده تا خودش شک کنه بعد که فکراشو کرد و آمادگی ذهنیش ایجاد شد بگو اواا بذا برم ...

بابام عاشق بچه هست و فردا تولدشه ميخوام بهش بگم خوشحالش كنم

عزیزم اون کارشو کرده ببخشید ریخته توش اگه دنبال مقصر تقصیر خودشه چرا باید ناراحت شه 

بعد پريودم رابطه داشتيم و چون تجربه نداشت فك ميكرد اتفاقي نميوفته

ولي من ميخواستم