2777
2789
عنوان

هرکی IVF شده

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 59 پست
ببخشيد استار عزيز  ي سوال با اجازتون بپرسم من پلي كيستيكم تنبلي شديد دارم شوهرم سالمه دكتر گ ...

شرمنده درمورد پلی کیستیک اطلاعی ندارم ولی به نظرم لاپاراسکوپی بشه بد نیست، احتمال بارداری طبیعی بالا میره یا حداقل داروهای تحریک تخمدان کمتری مصرف میکنی

شرمنده درمورد پلی کیستیک اطلاعی ندارم ولی به نظرم لاپاراسکوپی بشه بد نیست، احتمال بارداری طبیع ...

ممنون عزيزم

خيلي نگرانم خيلي سردرگمم

گفت لاپارا ك بشي تا ٦ماه بعدش احتمال بارداري بالا ميره البته با داروهايي ك ميدن 

ولي خوب من ٣٠سالمه ميترسم وقت تلف كنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزيزم خيلي نگرانم خيلي سردرگمم گفت لاپارا ك بشي تا ٦ماه بعدش احتمال بارداري بالا ميره البته ...

عزیزم لاپارا که بشی کیفیت تخمک هات هم بالا میره و اگه خدای نکرده طبیعی باردار نشدی و رفتی سراغ آی وی اف با تخمک های بهتر( اسپرم همسرت که بی مشکله) جنین های با کیفیت تری خواهی داشت

ببخشيد استار عزيز  ي سوال با اجازتون بپرسم من پلي كيستيكم تنبلي شديد دارم شوهرم سالمه دكتر گ ...

عزیزم منم پلی کیستیکم یعنی همونpco

،مشکل ازشوهرم بود ک طبیعی باردارنمیشدیم نگران نباش حامله میشی دکترت چ راهی پیشنهاد داد؟؟؟واس ما دکترگف فقطlvf

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊
چرا اصرار داری این ماه انتقال بدی؟ جنین ها رو فریز کن و انشالله از ماه بعد برو برای انتقال

من دیگ نمیتونم صبرکنم خیلی هم عجولم

عزیزم منم پلی کیستیکم یعنی همونpco ،مشکل ازشوهرم بود ک طبیعی باردارنمیشدیم نگران نباش حامله میشی دک ...

من دكتر تهران رفتم دكتر نصر ك معمولا نهايتا اي وي افو پيشنهاد ميكنه چون تبحر داره

بعد دكتر شيراز ك اخلاق خوبيم نداره گفت يا لاپارا يا اي وي اف 

گفت خودت انتخاب كن

من دكتر تهران رفتم دكتر نصر ك معمولا نهايتا اي وي افو پيشنهاد ميكنه چون تبحر داره بعد دكتر شيراز ك ...

من لاپارا نمیدونم چیه،ولی ی دختر خوش اخلاق انتخاب کن بعد ببین ازبین پیشنهادشون کدوم خوبه ازکسایی ک تجربه لاپارادارن حتمابپرس

من الان آی وی اف مرحله تخمک کشی انجام دادم راحت بود ولی استرس خستم کرده

من لاپارا نمیدونم چیه،ولی ی دختر خوش اخلاق انتخاب کن بعد ببین ازبین پیشنهادشون کدوم خوبه ازکسایی ک ت ...

الهييي

ميدونم عزيزم خيلي سخته هم روحي هم جسمي

اميدوارم همين ماه نتيجه بگيريييي😍😍😍

الهييي ميدونم عزيزم خيلي سخته هم روحي هم جسمي اميدوارم همين ماه نتيجه بگيريييي😍😍😍

ان شاالله همه مون مامان شیم😘😘دیروز یکی اومده بود باردوم مثبت شده بود انقدخوشحال بود😍ک استرس ازمن دورکرد

من ۳۲ سالمه و تنبلی شدید دارم، شوهرم سالمه. یه دکتر بهم گفت بیا لاپارا و همین حرفایی که به شما زدن رو گفت. دو تا دکتر دیگه گفتن اصلاً کاندید مناسبی برای لاپارا نیستم. یکیشون گفت اگر ۲۴، ۲۵ ساله بودی و وقت زیاد داشتی میگفتم لاپارا ولی سنت مناسب نیست و وقت تلف کردنه برو آی‌وی‌اف.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
واي عزيزم مرسي از راهنماييت مرسي ك گفتي واقعا سردرگم بودم ممنونم

خواهش میکنم، موفق باشین. امیدوارم زود نتیجه بگیرین 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...