2777
2789
عنوان

کسی تو سالن شبنم نظیف موهاشو صافی ژاپنی(ریباندینگ) کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 23 پست
من چند ساله انجام میدم. هیچ ضرری نداشته عالی بوده همیشه. چند بار با نجمه انجام دادم، آخرین بار با گر ...

همین گریمور سایت؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم هیچی دائم نیس مو در حال رشده  صافی دائمی چطور میخواد مویی که بعد از صافی در اومده رو صاف ...

مال من اینطور نبوده موی صاف شدم همیشه صاف مونده و ریشه ها فقط دراومده. غیر از بار آخر که واقعا خوب نبود. به نظرم صافی نبود موادش

دنیا بی قانون تر از این حرفاست که براش دودوتا چهارتا بکنی
من چند ساله انجام میدم. هیچ ضرری نداشته عالی بوده همیشه. چند بار با نجمه انجام دادم، آخرین بار با گر ...

سلام عزیزم.عزززم از نجمه راضی بودی؟ منم انجام دادم پیش شمسایی.اولین بار خوب بود ولی ترمیما نه.گریمورو رفتی؟

سلام عزیزم.عزززم از نجمه راضی بودی؟ منم انجام دادم پیش شمسایی.اولین بار خوب بود ولی ترمیما نه.گریمور ...

از نجمه راضی بودم. شمسایی ترمیماش خوب نبود؟

سلام عزیزم.عزززم از نجمه راضی بودی؟ منم انجام دادم پیش شمسایی.اولین بار خوب بود ولی ترمیما نه.گریمور ...

گریمور اصلا خوب نبود. این هفته با شمسایی وقت دارم، چرا راضی نبودی؟چه جوری شد مگه ترمیماش؟

گریمور اصلا خوب نبود. این هفته با شمسایی وقت دارم، چرا راضی نبودی؟چه جوری شد مگه ترمیماش؟

عزیزم انجام دادی اخر؟؟منم میخوام برم نظیف خوب بود؟

سخن عشق نه آنست که اید به زبان/ ساقیا می ده و کوتاه کن این گفت و شنفت