2777
2789
عنوان

تاپیک دیشب تجاوز به عنف

639 بازدید | 24 پست

قبل از اینکه تاریخ آخرین پیاماو بزاره قفل کرد.. من نفهمیدم راسته یا دروغه.. از نی نی سایت پوکیدم دیشب از ناراحتی چی ب حالم شد.. اه. چقد وقت واسه نی نی سایت گذاشتم شبا دیر میخابم. همش درگیرشک چقد از کارام عقب میفتم.. این همه داستان دروغ چرا آخه.. واقعا چرا با احساسات ما بازی میکنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو اشتباه میکنی باور میکنی..بهتره فقط ب عنوان ی داستان بخونی وتموم..خیلیا محتاج جلب توجه هستن حالا یا بادروغ تو زندگی واقعی یا دنیای مجازی

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

عزیزم کسی که همچین اتفاقی براش بیفته اینقدر ریلکس نیست و حوصله نداره بیاد تایپیک بزنه شما راهنماییش کنید ٫آخه از دست شما چه کاری برمیاد که اومده تایپیک زده ،احمق هارا پرپازدید نکنیم

حالا از کجا فهمیدین دروغه؟ 

البته من به راست و دردغ بودنش کاری ندارم، ولی متاسفانه اتفاقی هست که هر روز در جامعه رخ میده، پس باورش چندان مشکل نیست

... و من به تو ایمان دارم...
حالا از کجا فهمیدین دروغه؟  البته من به راست و دردغ بودنش کاری ندارم، ولی متاسفانه اتفاقی هست ...

نمیدونیم هنوز.. اره بعید نیس این اتفاقات.. ولی قرار بود تاریخ بزاره خودشم گف میزارم بعد نزاشت و قفل کرد 

طبق عادته گذشته الان بایدخاب باشم و ده بیدار شم نهار درست کنم و اینقد این سایت وقت و اعصابمو گرفته اصلا آدم حالش دیگه بهم میخوره. هرکی میگه داستانه زندگیم سخته باور کردنش