2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هر روز دوش میگیرم و بعدش بادی اسپلش میزنم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

هروز میرم حموم. بدنم اصلا موی زاید نداره. مام صابونی میزنم و ادکلن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

روزی دو نوبت حمام

اللته من خوزستانم 

با لیف زیر بغلمو قشنگ میشورم ،بیرون اومدنی زینک میمالم

لباسامو با مایع خوشبو اکتیو میشوزم 

مرتب عطر ادکلن میزنم مستقیم رو پوست زیربغلم 

خودم از بوی خودم لذت میبرم 

🖤

حمام

قبل بدنیا اومدن بچم وقتی از حموم در میومدم با اسپری بدن تموم بدنمو اسپری میکردم همیشه بدنم بوی خوب میداد 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

سعی میکنیم عرق نکنیم تا خوشبو باشیم  میرویم حمام با شامپو خود را خوب میشورم مخصوصا زیر بغل را بعد می آییم بیرون بوی نوزادان را میدهیم چون با شامپو بچه خود را شسته ایم 

روزی دو نوبت حمام اللته من خوزستانم  با لیف زیر بغلمو قشنگ میشورم ،بیرون اومدنی زینک میمالم ...

روزی دو بار؟😳😳😳😳

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

کلا بو نمیگیرم

حتی ی هفته نرم حموم 

ولی بعد حموم ی دورپودر بچه میزنم بعد دئودورانت میزنم

خشک ک شد مام میزنم

بعد بادی اسپلش بعد اسپری بدن

و در اخر ادکلن😍🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
بادی اسپلش بخر. بعد حموم بزن. عااااالی

والا بادی اسپلشا فقط اولش بو داره، بعدش بوش میپره و فقط بوی الکل میده. هم ویکتوریا سیکرت اصل دارم و هم مارکای دیگه، چه گرون چه ارزون هیچ کدوم موندگاری ندارن