اوایل هفته ۹ هستم از عصر زیر دلم هی درد ملایم میگیره هی ول میشه.
نگرانم نکنه چیز خطرناکی باشه.
چن روز پیش هم یک روز کامل اینطوری بودم خوب شد فرداش
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه لخته خونه ک تو سونوگرافی دیده میشه تو رحم دور بچه البته بزرگ نیستا مثلا چند میلی متره من هماتوم ...
دور جنین نیس ی لایه نازک خون تو رحمم هس.ولی در حال استراحتم و شیاف میزنم ک جذب بشه ینی بخاطر اونه؟
آره عزیزم همون هماتومه... منم مشکل تو رو داشتم دردش خیلی بده😣😣😣
نگاه کن خون تو کیسه آب نیستا.جفتم تازه در حال تشکیله. فقط گفت تو حفره رحمی ی لایه نازک خون وجود داره.