2777
2789

سلام. من الان مدتیه همسر باخانواده من کمی لج افتاده .و سرهرموضوعی توهینای بد نه ولی درحد نفهمن واینا میگه البته فقط ب برادرم ولی تو دعوا گف خانوادت همه نفهمن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم اگه واکنش خیلی بدی انجام بدی بدتر میکنه اگه آدم منطقی هست وقتی حالش خوبه باهاش حرف بزن اگرم نیست آدم بشو نیست خودتو اذیت نکن پنبه بکن تو گوشت

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

شوهرى كه به خانواده فحش ميده رو نميدونم

ولى دوست پسرى كه به خانواد فحش ميده رو خشتكشو كردم سرش

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

مشکل اینه اگر من شروع کنم توهین به خانوادش اوه ممکنه بزنه حتی . ولی اون بگه میگه نه منظورم به فقط برادرت بود. من خط قرمزمم نعیین کردم ولی خب الان توهین کرد من چیکارمیتونم بکنم حالا مثلا ردم شد. منم اینسری هرچی ازدهنم اومد گفتم ب خانوادش. بقول شما طعمشو بچشه ولی من اهل توهین نیستم ولی لجم گرفته بود پشت تلفنم بودم جرات پیدا کردم وگفتم