2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاین کمک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست
عزیزم کوچولوت نوزاده هنوز دوتا میک که میزنه فکش خسته میشه دهنش خسته میشه دیگه نمیخوره چند دقیقه بعد ...

اهان ممنونم عزیزم☹❤❤😍

تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم                                            
شیرم سیرش میکنه اخه دفعه پیش دکترش گفت😓 دیروز تازه یک ماهش شد فردا میبرمش دکتر نمیدونم چقدر اضافه ...

دکترا حرف زیاد میزنن. دختر منم همین بود دوماه جیغ میزد دکتر میگفت نه فقط شیر مادر بعد دوماه که وزن نگرفت گفت شیرت خوب نی شیرخشک بده . فقط میخواست دوماه من شکنجه شم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه یعنی؟؟

بله به نظر من که عادیه . تازه پسر من کلا با خواب هم بیگانه بود . تا ۲۳ ماهگی شیر خورد حتی شبها هر یکساعت بیدار میشد و هر بار کمِ کم ۲۰ دقیقه شیر میخورد

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بهتره به بار سینه تون رو بدوشی کامل   ببینی چقدر شیر داره  آخه منم اینطور بودم قدیما😂بع ...

عزیزمم😂😍😍

شیرم‌خوب میاد دوشیدم یه بار🤣😓

دکترا حرف زیاد میزنن. دختر منم همین بود دوماه جیغ میزد دکتر میگفت نه فقط شیر مادر بعد دوماه که وزن ن ...

ای باباا

مرسی از راهنماییت عزیزم❤

بله به نظر من که عادیه . تازه پسر من کلا با خواب هم بیگانه بود . تا ۲۳ ماهگی شیر خورد حتی شبها هر یک ...

وای خدا چه صبری داشتی😂😓😓

مثلا چقدر بود اندازه اش؟ کامل دوشیدی؟

نصف لیوان بود 

اوایل دوشیدم اما کامل نه درد میگرفت ول میکردم😂

عزیزم اگه حجمش خوب بوده پس فک نوازدتون ضعیفه  ان شاءالله بزودی بهتر میشه

خیلی ممنونم عزیزم

انشالله

اخه به کارام نمیرسم این عصبیم میکنه😂

تازه اول راهی حالا حالا به کارت نمیرسی من پسرم 21ماهشه. 😁 درطول روز برسم آشپزی کنم  غذا داشته باشیم همینه. بقیه اش میره پی بازی و دنبال کارای  آقا.  خداروشکر تازه خواب راحت شبانه دارم البته اونم به لطف نی نی بعدی دیگه ندارم😁

من یه چیزی میگم برای وزنگیری نوزادت. شیرتو بدوش بذار رویه ببنده. بعد اون رویه جمعه کن بریز دهنش من پسرم 3ماهگی باشیرخودم فقط بااین روش 900گرم اضافه کرده بوده😁

تازه اول راهی حالا حالا به کارت نمیرسی من پسرم 21ماهشه. 😁 درطول روز برسم آشپزی کنم  غذا داشته ...

عزیزم خدا حفظشون کنه 

اره خواب شب خیلی مهمه بخدا😓😓

من یه چیزی میگم برای وزنگیری نوزادت. شیرتو بدوش بذار رویه ببنده. بعد اون رویه جمعه کن بریز دهنش من پ ...

مرسی عزیزمم❤😍😍