2777
2789
عنوان

قلبم به درد اومده.....

540 بازدید | 12 پست

خواهش میکنم از تجربیاتتون بهم بگید...

کلافه ام و آشفته...

انگار تو برزخم...

استرس همه وجودمو گرفته...

اخیرا با همسرم زیاد بحثمون میشه اونم سر چیزای الکی یهو ادامه پیدا میکنه رفتارایی ازش میبینم که اصلا انتظار ندارم انگار همه میو یادش رفته

ما از صفر صفر شروع کردیم بی تجربه بودم اما انقد سفت و محکم واسه زندگیمون قدم برداشتم که تو یه سال اوضاع بهتر از اونی شد که همه فکرشو میکردن تا قبل بچه لجباز بودم و کلا زودجوش اما بعد بچه دار شدن خیلی سکوت کردم 

خیلی کوتاه اومدم اما انگار الان منو احساساتمو نمیبینه 

همسرم خیلی مرد پرتلاشیه و تا حالا خداروشکر مشکل حادی ازش ندیدم اما رفتارامون و دیدگاهمون خیلی متفاوته و هردو فکر میکنیم حق با منه این در حالیه که اوایل ازدواجمون انگار مکمل هم بودیمو بدون هم نمیتونستیم ادامه بدیم

مدتهاست انگار کنار هم آرامش نداریم

واقعا قلبم ازین وضعیت و فکر کردن بهش درد میگیره

خیلی حس بدی دارم....

چرا هیچ رقمه اوضاع باب نیلگون پیش نمیره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون روزا براش بگو منم نامزدم جدیدا مث اول روزا نبود سر چیزای بیخود دعوامون میشد باهاش صحبت کردم و چنروز هیچ خبری ازش نگرفتم خودشم تماس میگرف ن سردد و ن گرم خیلی عادی باهاش حرف میزدم بعد چنروز زنگ زد گف توروخدا بریم بیرون ببینمت دلم برات تنگ شده فهمیدم چون زیاد خودمو بهش چسپوندم اینجوریه.بعد از شوهرت تعریف کن خیلی خیلی خیلی جواب میده 

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
از اون روزا براش بگو منم نامزدم جدیدا مث اول روزا نبود سر چیزای بیخود دعوامون میشد باهاش صحبت کردم و ...

میدونی از بعضی کاراش دلم خیلی گرفته نمیتونم تظاهر کنم جدیدا خیلی کارا میکنه که من بیخبرم و بعد توجیه میکنه در حالی که به ریزترین رفتارام کار داره مثلا پریشب ساعت یک شب با خواهرشوهرم تلفنی حرف میزدم میدانست اما میگه این وقت شب با تلفن حرف میزنی درسته بچه ام ازت میبینه؟؟

در صورتی که خواهرش آدرس یه مدرسه رو داشت بهم میداد و من جز مادرم و خونواده همسرم اصلا با کسی ارتباط ندارم تلفنی مگر کاری پیش بیاد  

میدونی از بعضی کاراش دلم خیلی گرفته نمیتونم تظاهر کنم جدیدا خیلی کارا میکنه که من بیخبرم و بعد توجیه ...

خب باهاش صحبت کن بهش بگو بخدا مردا سادن پیچیده نیستن فقط باید راحتتتتت باهاشون حرف بزنی هرچی تو دلته بدون بی احترامی

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
آره تو فکرشم که برم اول خودم تنها برم ببینم چطور میشه اما هزینه هاش چند جا پرسیدم خیلی زیاد بود باید ...

عزيزم با شماره ي ١٤٨٠ تماس بگير مشاوره تلفني و رايگان يه هزينه كوچولو رو قبض مياد 

عزيزم با شماره ي ١٤٨٠ تماس بگير مشاوره تلفني و رايگان يه هزينه كوچولو رو قبض مياد 

ممنون از راهنماییت عزیزم یه بار با این شماره تماس گرفتم اما مشاوره حضوری باید برم چون به نظرم تلفنی نمیشه پیگیر باشم

چند ساله ازدواج کردی ؟ سعی کن نزاری زندگیت دچار روزمرگی بشه . این هنر زنهاست که چطور زندگی رو گرم نگه دارن . برنامه ه ای مختلف بزار ببرش یه رستوران مهمونش کن البته دو تایی نه با بچه . فیلم عروسیتونرو بزار نگاه کنید . البوم عکسهاتون رو بیار با هم ببینید . بعضی وقتها خل و چل بازی و برنامه های یهویی مثل یه مسافرت کوتاه میتونه زندگی رو از حالت یکنواختی دربیاره . وقتای که سر کاره بهشش پیام عاشقانه بده و بگو که خیلی دوستش داری . از زبون بچتون باهاش حرف بزن . دوستاش رو دعوت کن و ازشون پذیرایی کن یا تنهایی یا با خونوادشون . بهش پیشنهاد بده مجردی با دوستاش برن باشگاه یا استخر یا هر جای دیگه ای که ممکنه بهشون خوش بگذره . فعلا اینا به ذهنم رسید شک نکن جواب میده و دوباره به روزای عشقولانه برمیگردین

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
چند ساله ازدواج کردی ؟ سعی کن نزاری زندگیت دچار روزمرگی بشه . این هنر زنهاست که چطور زندگی رو گرم نگ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

اما واقعیت اینه که همسرم از صبح میره تا 11 12 شب فقط یکی دو ساعت ظهرا میاد برا ناهار

یه جمعه میمونه که نصفش گاهی از خستگی میخوابه گاهی خونواده ها توقع دارن باهاشون باشیم 

با هیچ دوستی ام ارتباط نداریم همسرم موافق نیست

خودمم خیلی به چیزایی که گفتی احتیاج دارم

9 ساله ازدواج کردیم و یه پسر 5 سال و نیمه دارم

ممنون عزیزم از راهنماییت اما واقعیت اینه که همسرم از صبح میره تا 11 12 شب فقط یکی دو ساعت ظهرا میاد ...

ما زنها قدرتمند تر از این حرفها هستیم . با توجه به شرایط زندگیت و همون تایم های کوتاه که با همین برنامه ریزی کن حتی تو خونه . مطمئنم با یه ذره سیاست زنونه میتونی زندگیت رو تو مشتت بگیری . 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی