2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر خودم اینه که عشق بعد ازدواج پایداره چون زن و شوهری که بعد عقد عاشق هم میشن از روی هوس نیست ولی قبل ازدواج دختر وپسری که عاشق هم میشن ممکنه از روی هوس باشه و خیلی زود ازبین بره

مساله این نیس که عشق قبل از ازدواج بهتره یا بعدش... 

مساله اینه که علاقه داشتن و دوست داشتن پیش فرض ازدواجه پیش فرض واجب و غیرقابل حذف!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
نظر خودم اینه که عشق بعد ازدواج پایداره چون زن و شوهری که بعد عقد عاشق هم میشن از روی هوس نیست ولی ق ...

یعنی اون چندتا جمله که میگن معجزه میکنه؟ ناگهان به اذن خدا هوس تبدیل به عشق میشه ؟  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

من تو خواستگاری بهم علاقه مند شدیم دو ماه رفت آمد خانوادگی داشتیم واسه آشنایی و بعد هم عقد

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

من سنتی ازدواج کردم البته اینطور نبود که مامانش بیاد بپسنده ......

خودمون انتخاب کردیم‌ همو 

کاملا راضیم 

به عشق قبل از ازدواج  هیچ اعتقادی ندارم چون ممکنه از رو منطق نباشه