2777
2789
عنوان

Iui روز چندم سیکل انجام میدن؟

15023 بازدید | 25 پست

سلام

من روز ۳ سیکل سونو شدم واسه روز ۱۵ سیکلم وقت داده برم سونوی دوم و بعد اون اگه فولیکولام اوکی بود iui انجام بدم

کسایی که انجام دادن میشه بگن چه روزی از سیکلشون بوده

من خودم حس میکنم خیلی دیر بهم وقت دادن من معمولا روز ۱۲ ۱۳ تخمکگذاریمه

روز 14 و 15 میذارن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز 14 و 15 میذارن

خب الان به من گفته تازه روز ۱۵ بیا سونو دوم 

تماس گرفتم گفتم که دیر نیست گفتن چون بهتون دارو دادیم سیکلتون با موقع های معمولی متفاوته. ۵ روز روزی دو تا کلومیفن با ۳ تا hmg دادن

معمولا"روز ۱۳،۱۴ سیکل قاعدگی انجام میدن

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
بستگی به تخمکای خودت داره که تو چه روزی به تعداد و اندازه دلخواه برسن و ضخامت رحمت مناسب باشه مثلا و ...

عزیزم شما سیکلتون چند روزس؟وایا منظم هستید؟من سیکلم بین ۲۶ تا ۲۸ روزه و منظمه

خب الان به من گفته تازه روز ۱۵ بیا سونو دوم  تماس گرفتم گفتم که دیر نیست گفتن چون بهتون دارو د ...

اشکال نداره چون داری دارو میگیری تا آمپول رها سازی نزنن تخمکت نمیاد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چقدر دير  برا من روز دوازده انجام دادن

خودمم حسم میگه خیلی دیره اصلا تا روز ۱۵ که میخوان سونو دوم کنن من شاید تخمکام ازاد شه.زنگم زدم کارشناس گفت چون دارو میگیری با دوره طبیعیت فرق داره.این همه هزینه و اذیت میکشه ادم اخرشم معلوم نیست اونا کارشونو درست انجام میدن یا نه😔

بستگی به تخمکای خودت داره که تو چه روزی به تعداد و اندازه دلخواه برسن و ضخامت رحمت مناسب باشه مثلا و ...

موفق بود؟

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
من کلا پریود نمیشدم جز امپول و تنبلی تخمدان داشتم 

شما بچه دارین؟

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
باردار شدین با این روش؟ کلا میگن درصدش خیلی کمه.منم که اینجوری بهم گفتن کلا فکر میکنم خرج بیخودیه

انشالله نتیجه بگیری.من باiuiنتیجه نگرفتم