2777
2789
عنوان

من چیکارکنم دربرابراین

85 بازدید | 12 پست

خواهرشوهرم سرطان داره ومنم الان موقع امتحانامه...بچه اش هرچن روزیکبارمیادخونه ما وبابچم بازی میکنه...ومنم نمیتونم اونجورکه بایددرس بخونم...به جزمن سه تاعروس دیگه هم دارن که خیلیم ازمن بیشتردوسشون دارن...خواهرم میگه تورو اسکل گیراوردن...چیکارکنم؟؟سرم ازدردمیخادمنفجرشه...بخاطردرسام نمیتونم کارای خونه روبکنم شوهرمم حرفی نداره بابت کثیفی خونه..امااین بچه خیلی خبرکشه..ومثل ادم بزرگاسربه غیبت ادم میزاره ومیدونم وقتی میره پشت سرم حرف میزنه....ومیدونمم که دستم نمک نداره...خدابرای هیچکس بیماری نیاره ومنم وجدانم جوریه که نمیتونم دل بشکنم....امااین دوهفته خیلی برام مهمه....چیکارکنم که این دوهفته نیادبهداصلامن خودم تمام تابستونم بیادمشکلی ندارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت بفرست خونه اشنای خودت چند روز بگو میخام درس بخونم فلانیم اومد بگو بچم خونه نیس درس داشتم رفته مثلا خونه پدربزرگش

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

یه روزمن نبودم اومدم خونمون دیدم خواهرشوهرموجاریم خودشون همین بچه روفرستادن بالی در دروبازکرده اومدن تووو......شوکه شدم...تازه خودشون چایم درست کرده بودن

ببين چي به دست مياري چي از دست ميدي 

نمره بد بگيري و اعصابت خورد بشه كلافه و عصبي بشي بهتر كه تو زندگيت هم تاثير بزار 

يا با گفتن مودبانه شوهرت شايييد اونا دلخور بشن ؟

كدومش برات مهمتر 

؟