2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه . آغوز رو که باید حتما بخوره تا سیستم گوارشش به راه بیفته . نکنید ابن کارا رو . زردی هم یه پر ...

اخه خواهرزاده من زردی نداشت شیر خورد گرفت دکتر گفت نباید میدادین باید میریختین دور

اتفاقا اولین شیر مادر خیلی بدای بچه هم خوبه هرچقدر بیشتر شیر بخوره کمتر زردی می گیره

این و قبلا میگفتن دکترا میگن نباید الان شیر بدی باید بدوشی بریزی دور

من تجربه دارم.. وقتی پسرم چند روز اول رو شیر خودمو خورد روز بروز زردی رفت بالا و رسید به ۲۰ ...هی بر ...

اره دیگه مشکل اینجاست که الان میگن نباید شیر خودتونو تا 3 روز بدی و باید بدوشی

یکی از اشناهامون روز اول شیرخشت و ترنجبین داده بود بعد شیر خودش رو میده زردی نگرفت بچش

وا اینا چیع میگی ؟؟؟ اینقدری ک این سه روز شیر دادن مهمه و آغوزش فایده داره با کل دوسال برابری میکنه

اخه دکترای الان برعکس اینو میگن چون شیر داخل سینه 9ماه مونده و باید بریزن دور

بچه ای که آغوز مادرو میحوره از سرطان ایمن میشه.به حرف مردم اهمیت نده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

خود دکتر به من گفت بده بخوره که ایمنی بدنش تقویت بشه.۸۰ درصد بچه ها زردی رو میگیرن.خود دکتر بهم گفت ربطی به شیر و تغذیه مادر تو بارداری نداره.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اخه خواهرزاده من زردی نداشت شیر خورد گرفت دکتر گفت نباید میدادین باید میریختین دور

دکتر چرت گفته گلم . آغوز خیلی مقویه . خیلی خیلی مهمه واسه بچه . همه بچه ها زردی میگیرن اگه به طریقه طب اسلامی بره آدم جلو بچه زردی نمیگیره . میگن پشت گوشش رو حجامت کنه دکتر حاذق . بچه دختر داییم اینجوری حجامتش کرد زردیش خیلی خفیف بود .

برادر زاده منم خیلی متوسط و نرمال زردیش رو رد کرد بستری نشد حجامت اینا هم نکرد . به پروسه خیلی خیلی عادیه زردی . گناه داره بچه رو از آغوز محروم کنن اونم سه رووووووووووز . اعضای بچه داغون میشه 😭

هیچ