2777
2789
عنوان

پسرم اصلا گرسنه نميشه

614 بازدید | 58 پست

سلام

پسرم يكسال و چهارماهشه

همش ميدوييدم دنبالش برا غذا

دوروزه هيجي بهش نميدم خودشم گشنش نميشه

شير خودمم در روز شايد دوبار بخوره

هيجي يعني واقعا هيجي نميخوره حتي اب

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نولتی ویتامین و اهنشو مرتب بده شاید ویتامینی کم داره که اینقدر کم اشتهاس مخصوصا که کمبود اهن باعث بی ...

ازمايش خون تازه داده نرماله

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

نه اصلا نميخوره حتي اب چه برسه هله هوله

اگر این چند روز اینطور شده شاید برای دندانش باشه ولی اگر دائمی هست مولتی ویتامین خارجی که حاوی زبنک هست بهش بده 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

اینو براش بخر بده بخوره معجزه شو ببین

روز 3 بار بده .1 ساعت قبل هر غذا

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇