2777
2789

خواب ببینه داره چهار قل میخونه و اون انرژی منفی و جادو دور میشه تا نخونه برمیگرده بنظرتون یعنی کسی برامون جادو کرده ؟

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ؟  

اصل جادو ،جادوی کلامی هست و به فرموده امام صادق هیچ سحری به اندازه سخن چینی نافذ نیست، اگه اخیرا اعتقاد افراطی به جادو پیدا نکردید و خودبه خود چنین خوابی دیدید شاید کسی در اطرافتون با سخن چینی داره بین شما و دیگران یا همسرتون رو به هم میزنه

چون بهش زیاد فکر کردی خوابش رو میبینی

جدیدا زیاد چهار قل میخونم البته جدیدا نه دو ماهی میشه حدودا ولی الان سه شبه خواب تکراری میبینم همشونم مثل همن یه جن یا شیطان که داره نزدیک میشه و من با خوندن چهار قل اونو دور میکنم وقتی نمیخونم برمیگرده😓

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
اصل جادو ،جادوی کلامی هست و به فرموده امام صادق هیچ سحری به اندازه سخن چینی نافذ نیست، اگه اخیرا اعت ...

الان تو پست بالا خوابمو گفتم