2777
2789
عنوان

بیاین راه در امد خونگی بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 6272 بازدید | 210 پست

حالا بزارین من یه چیزی بگم به جای اینکه بسته بگیرین هر ماه

فقط هر ماه ده هزارتومان یه سیم کارت همراه اول بگیرین که ۱۵ گیگ اینترنت رایگان بهتون میده

به جای اینکه هر ماه برین بیست تا سی تومن برین بسته بگیرین🤗🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ور حین دیدن تبلیغات اونم فیلم و عکسای ما رو نگا نکنه؟؟هک نشیم؟چون موقع نصب دسترسی ب عکس و فیلم می ...

تو اجازه دسترسی رو نده

منم احازه دسترسی به عکس و دوربین رو ندادم

لیست اموال من:😍دخترم❤
حالا بزارین من یه چیزی بگم به جای اینکه بسته بگیرین هر ماه فقط هر ماه ده هزارتومان یه سیم کارت همرا ...

جدی😐

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
تو اجازه دسترسی رو نده منم احازه دسترسی به عکس و دوربین رو ندادم

اونوقت از برنامه خروج میشه   بیشتر برنامه ها اینجورین  اینی که تو میگی رو نمیدونم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
آره گلم من خواهرشوهرم که معتاد اینترنته همین کارو میکنه به منم یاد داده

از کجاها باید بگیریم؟ با یه کارت ملی مگ میشه هرماه سیم بگیریم؟

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
ینی چیکارکنیم با اپلیکیشن

میری جایی ک نوشته کسب در امد روزی ۲۵ تا بهت تبلیغ نشون میده نگاه میکنی 

روزی ۲۰۰۰تومن میشه

بعد اگر ۱۵ هزار تومن جمع کنی میتونی پولتو برداشت کنب

لیست اموال من:😍دخترم❤