2777
2789
عنوان

بیاین راه در امد خونگی بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 6272 بازدید | 210 پست

من که گول خوردم میرم نصب کنم استارتر کد معرف تو رو هم میدم  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت از برنامه خروج میشه   بیشتر برنامه ها اینجورین  اینی که تو میگی رو نمیدونم

نه خروج نمیشه 

من اجازه دسترسی به لوکیشن و تماس و پیامکو دادم

اما اجازه دسترسی ب عکسهارو ندادم

بیرونم نمیاد

لیست اموال من:😍دخترم❤
حالا بزارین من یه چیزی بگم به جای اینکه بسته بگیرین هر ماه فقط هر ماه ده هزارتومان یه سیم کارت همرا ...

ب جای پول نت باید هر ماه پول سیمکارت و هزینه ثبت نام بدیم 😑

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

استارتر اینه؟؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
آخه با دیدن عکس توسط ما چی گیرشون میاد درامدشون از کجامیاد؟

عزیزم اونا خودشون از شرکت ها پول میگیرن کلی بابت تبلیغ بعد وقتی چند نفر هی میبینن  واسه عکس اونا بازدید میخوره مثلا ۱۰۰ نفر بازدید اونام ب شرکت نشون میدن میگن ۱۰۰ تا بازدید خورده در عوضش ۱۰۰‌تا پول میگیرن  واسه اونا خیلی خیلی سود خیلی بیشتر از ماها

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
آخه با دیدن عکس توسط ما چی گیرشون میاد درامدشون از کجامیاد؟

ببین

یه سری رستوران ها و هتل ها و مکان های گردشگری و کافی شاپو..... هستن ک به این اپلیکیشن پول میدن تا تبلیغ کنه واسشون

مثلا به ازای هر یک سین ۱۰۰ تومن بهشون میدن که این ام هم مقداریشو به ما میده و اکثرشو خودش برمیداره

لیست اموال من:😍دخترم❤