2777
2789
عنوان

بیاین راه در امد خونگی بگم بهتون

6272 بازدید | 210 پست

یه راه در امد خونگی آسرو هست 

اما خب مبلغش زیاد نیست اگه روزی ۲۵تا تبلیغ ببینین ماهی ۶۰ هزارتومن میشع

البته کلا این تبلیغات نیم ساعتم طول نمیکشه اما خب سهمیه هر نفر همون روزی ۲ هزار تومنه 

البته اگه زیر مجموعه داشته باشی یه مبلغ کمی رو هر بار که زیر مجموعت تبلیغ ببینه برات ارسال میکنن 

لیست اموال من:😍دخترم❤

این اپلیکیشن یک اپلیکیشن گردشگریه 

که رستوران و جاهای گردشگری و .... رو  تو کل کشور برای ما معرفی میکنه اما خب در کنارش کسب در امد هم داره ک چیز بدی نیست 

یه پس انداز خیلی خیلی کوچیک میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رو حین دیدن تبلیغات اونم فیلم و عکسای ما رو نگا نکنه؟؟هک نشیم؟چون موقع نصب دسترسی ب عکس و فیلم میخواد

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تو نت اپلیکیشن آسرو رو سرچ کنین و دانلودش کنین 

و توی کد معرف  کد 

IR0008790

رو وارد کنین و وارد بشین

به خدا وارد کردن کد معرف چیزی از کسی کم نمیکنه

بعد ک نصب کردین کد معرف های خودتون رو میگیرین و میتونین با معرفی این اپ و گرفتن زیر مجموعه در امدت رو بیشتر کنی

و به ماهی ۲۰۰ هزار تومن هم برسونی