2777
2789
عنوان

لطفا همگی بیاید و بگید نظرتون درباره این اسمها چیه؟!!!🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلیش چیه؟

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

ما فامیلی کاظمیانه!

کیمیا برای دختر یا کیانا

کیان برای پسر!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

به نظرم به هم بیان خیلی خوبه!

صابری

درسا صابری 

نیکا صابری!

شنگه!

معنیه درسا چیه؟

آخه تو اسم معنی خیلی مهمه

راستش بیشتر برام مهمه خوش آهنگ و خوش معنی باشه نه اینکه الزاما به فامیلیش بخوره

آخه خیلی جاها آدم ایم و فامیل رو با هم میگه!

بعد به نظرم یه حس غرور میده!

من اسمو فامیلم و دوست دارم و تو محل کار که کنار هم گاهی مطرح میشه خیلی قشنگه!