2777
2789
عنوان

لکه بینی ترو خدا بیاین

124 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستان من 6 ماه پیش سقط داشتم الان دوباره باردارم دکتر به من قرص آسپرین و شیاف داده هنوز واسه سونو قلب نرفتم لکه بینی گرفتم باز چیکار کنم خیلی نگرانم کسی اینطوری بوده 

سلام شاید برا لانه گزینیه اخه ماه  اول ۹۰ درصد باردارا میبینن لک  لانه گزینیو....خون قهوه ای یا صورتیه؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ماههای اول ممکنه یکی دوبار پیش بیاد، البته خیلی کم باید باشه، بهر حال مراقبت و احتیاط کن و برای ا ...

من روزی که باید پریود میشدم شدم لکه بینی گرفتم در حد کم ترشحات قهوای الان دوباره شدم دارم دق میکنم 

قهوه ای هستش لک لانه گزینی که الان نیست

از دکترت بپرسی بهتره تو شرایط تو خیلی خاصه....ولی من حدود ی هفته کاملا لک بینی داشتم ب رنگ قهوه ای 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
من روزی که باید پریود میشدم شدم لکه بینی گرفتم در حد کم ترشحات قهوای الان دوباره شدم دارم دق میکنم&n ...

گلم منم تو هفته هشت لک دیدم، همون موقع سرچ مردم و تو نی نی سایت هم اومدم دیدم اکثرا تو این هفته ها پیش میاد، منتها برای اطمیمان دمتر و سونو برو

اصصصصلا نگران هم نباش فقط استراحت کن تا بری دکتر

استرس بیشترین آسیب رو خدانکرده به نی نی میزنه ، آرامشت رو حفظ کن، ماههای آخر خودت به این نتیجه میرسی اگه خدا بخواد نفسی بده هیچ اتفاقی جلودارش نیست و اگه هم نخواد باز هم هیچ کاری فایده نداره 

پس خودت رو اذیت نکن فقط آرامش

[QUOTE=93704307]گلم منم تو هفته هشت لک دیدم، همون موقع سرچ مردم و تو نی نی سایت هم اومدم دیدم اکثرا تو این هفته ها پ ...[/انشاله واسم دعا کنید راستی من دیروز عذرمیخوام با همسرم رابطه داشتم اما فقط یه بار دخول صورت گرفت بعد رفتم حموم یه خورده هم کار داشتم خونه امروز صبح لک دیدم 

[QUOTE=93704307]گلم منم تو هفته هشت لک دیدم، همون موقع سرچ مردم و تو نی نی سایت هم اومدم دیدم اکثرا ...

آیا می تونه از این باشه خیلی نگرانم خدایا خودت واسم حفظش کن من به هیچکس از خانواده خودمو وهمسرم نگفتم باردارم گفتم بعد سلامت جنین اول واسم دعا کنید