2777
2789

تاپیکم زیاده، هربار می گفتم جدا میشم، اما نمیتونستم، اما جونم در خطره، این مثله حیوون میزنه، امروزم سرم و کوبید دیوار، من تنها اشتباهم پشت سر مامانش حرف زدن بود، اونم چون تو غربتم شوهرم درددل میکردم بعد گف تو پشت سر مادرم حرف میزنی، با اینکه خودش میدونه مادرش بده، اما خدا شاهده یه بار گف بیا اینجا با عصبانیت منم داد زدم نمیام، اومد تا توان داشت مثله حیوون زدم، مگه چیکار کرده بودم، اینم بگم واسه اوناییکه نمیدونن من تو ترکیه هستم، بخاطرش از خونوادم گذشتم....حقم و خوب داد، امروز گف برو، البته تو هر دعوا میگه، گفتم میدونم اگه برمم فوقش ۳روز ناراحت میشی، گف ۱روزم ناراحت نمیشم، از این میسوزم، همچین آدم بی جدانیه، سلامتیمو ازم گرفت، شما جای من باشین چیکار میکنین

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم چرا همه اونايي كه تركيه هستن شوهراشونبدن🙁😢

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏