2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم خیلی شلوغه معمولا. من برای سونوگرافی ک میخواستم برم 6صبح همون روز میرفتم وقت میگرفتم

05132787001 این شماره بیمارستان امام حسینه تماس بگیری بهتر راهنماییت میکنن

من تنها یک درد و رنج را می شناسم و آن درد تبدیل نشدن به چیزی است که تواناییش را داریم ...

05138510001

اینم بیمارستان ثامن. البته امام حسین امکاناتش بهتره کلی باز ثامن هزینه هاش کمتره

من تنها یک درد و رنج را می شناسم و آن درد تبدیل نشدن به چیزی است که تواناییش را داریم ...
شوهرم سپاهیه ب نطرت کدوم برم؟ ک هم هزینه ش مناسب باشه هم امکاناتش

اع چه عالی خب امام حسین برای سپاهیاست. نگران هزینه هاش نباش برای خود همسرت که مجانیه اما برای خانواده ها در حد خیلی کمی هزینه داره. من زایمانم اونجا بود آزاد یک میلیون و دویست میشد از من چهل هزار تومن گرفتن.