2777
2789
عنوان

ادامه مطلب پوست و تجربیات جدیدم

214 بازدید | 20 پست

سلام دوستان این مدت گشتم یسری کارا برا پوست چرب و درمان منافذ پیدا کردم.از روشهایی ک راضی بودم براتون میگم امیدوارم به دردتون بخوره🤩

ماسک سفیده تخم مرغ زده شده

یه لایه بردار روغن آرگان میس ادن

یه ماسک میس ادن

کرم مرطوب کننده مخصوص پوست چرب

ژل شست و شوی اَون

عکساشو براتون میذارم.

شست و شوی صورت با آب سرد

نوشیدن آب کافی۷ لیوان

حالا برندها و ماسکهای و لوازمی که دیگران گفتن و تجربه نکردمم میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربی چاره داره فدات شم خیلی راحت تره زینک و مرطوب کننده وروغن نارگیل البته توو شب نوربخوره سیاه میکن ...

تا میزنم خوبه.کافیه باژل شستشو بشورم بازم خشکه مجبورم مرطوب کننده بزنم یا روغن...پوست خشک زود پیر میشه

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
تا میزنم خوبه.کافیه باژل شستشو بشورم بازم خشکه مجبورم مرطوب کننده بزنم یا روغن...پوست خشک زود پیر می ...

منم انقد شستم وبلاسرش اوردم هم چربه هم دورچشم چروک  وهم منافذ باز.عزیزم منافذ باز از جوش صورت هم زشت تر و از چروک پیرتر نشون میده.چرب نگه دار.مرطوب نگه دار.کرم کیو وی خوبه .براتون سرچ میکنم ببینم راه حل خوب چیه

منم انقد شستم وبلاسرش اوردم هم چربه هم دورچشم چروک  وهم منافذ باز.عزیزم منافذ باز از جوش صورت ه ...

ماسک خونگی میذارم توش حتما عسل یا روغن میریزم...ژل شستشوی سینره مخصوص پوست خشک خریدم...مرطوب کننده هم میزنم حالا ی ابرسان خوب میخوام ولی نمیدونم چی خوبه ک قیمتشم متوسط باشه...ما هم ک خشکه یکم منافذ داریم

مرسی مهربون❤❤❤

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃

این قهوه ایه لایه بردار یا همون اسکرابه من قبلا از زردالو فریمن استفاده کردم راضی نبودم اما خیلیا تعریفشو میکنن شاید برا من خوب نساخته.یخ هم گذاشتم بنظرم فایده نداشت تووو راه های خونگی فقط سفیده تخم مرغ جواب داد.سرکه سیب و گلاب و ماسک دارچین وابلیمو هم برا من فایده نداشت

ماسک خونگی میذارم توش حتما عسل یا روغن میریزم...ژل شستشوی سینره مخصوص پوست خشک خریدم...مرطوب کننده ه ...

عزیزم یه پیجی ک فالور زیادداره میگفت سفیده تخم مرغ کف  کنه با یه قاشق شکر بزنید خوب جوری که کاسه روبرگردونی محتویات خالی نشه بعد بزنید به پوستتون و اگه پوستتون خشکه مرطوب کننده بزنید .برا منافذ خوبه.حالا میگردم براتون چیزای خوب پیدا کنم.اما در مجموع روغن ماهی همون امگا۳ که قرصش هست و ویتامین ای برا پوست خیلی خوبه بخصوص شما که پوست خشک دارین

عزیزم یه پیجی ک فالور زیادداره میگفت سفیده تخم مرغ کف  کنه با یه قاشق شکر بزنید خوب جوری که کاس ...

ویتامین ای هم زدم حس میکنم تیره میکنه ولی خوب سفت میکنه. ولی امگا نزدم؟ داروخونه داره؟ چن قیمتن؟

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃