2777
2789
عنوان

درد زایمان

290 بازدید | 16 پست

سلام خانما من ۳۸ هفته و ۲ روز هستم از امروز صب خیلی نمیتونم کاری انجام بدم حرکت کردن برام سخت شده کمرم درد میکنه الانم زیر شکمم درد میکنه منظم نیس گاعی میگیره ول میکنه ولی خفیف علائم زایمانه?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اروم باش و استرس نداشته یاش فعلا هم زایشگاه نرو انقباضات زایمان کاملا منظمه مال خود من اولش هر بیست دقیقه یک بار میگرفت شکمم کاملا شل و سفت میشد و درد هم زمان باهم توی کمر و لگن و دلم پخش میشد اینارو گفتم که درد زایمان و بشناسی

عزیزم منکه توی ۳۹ام ولی خبری نیست. احتمالا به زایمان نزدیک شدی ولی مدتش معلوم نیست

اگر دردات منظم بشه یا خونی لکه ای دیدی برو چک بشی بیمارستانت

میشه برا منم دعا کنی؟ من هنوز علائمی ندارم 😟

عزیزم اروم باش و استرس نداشته یاش فعلا هم زایشگاه نرو انقباضات زایمان کاملا منظمه مال خود من اولش هر ...

چه جالب

من یک روز تنها دیدم کمرم و زیر شکمم درد میکرد.روز اول ۳۹. شکمم چند ساعتی دیدم سر یک ساعت سفت و شل میشد و کلا رفت درد از اون روز

بنظرت اشتباه میکردم؟

البته شکمم هنوز خیلی پایین نیومده. باید کاملا پایین بیاد؟

چه جالب من یک روز تنها دیدم کمرم و زیر شکمم درد میکرد.روز اول ۳۹. شکمم چند ساعتی دیدم سر یک ساعت سف ...

اره باید کاملا پایین بیاد عزیزم منم مثل شما بودم من از دو هفته قبل این حالت هارو داشتم یه ساعت هایی کمردرد و دل درد داشتم و شکمم منقبض میشد و یه ساعت بعد اروم میشدم ولی شبی که دردم گرفت دردام مداوم بود

اره باید کاملا پایین بیاد عزیزم منم مثل شما بودم من از دو هفته قبل این حالت هارو داشتم یه ساعت هایی ...

چه جالب

من تازه توی ۳۹ هفته یکبار اینطور شدم. خدا بخیر کنه

البته من نگرانی دارم اخه دکتر گفت لگنت تنگه. زیاد امیدوار نبود. حالا سه روز دیگه نوبت دکتر دارم 

شما لگنت خوب بود؟