سلام خانما من ۳۸ هفته و ۲ روز هستم از امروز صب خیلی نمیتونم کاری انجام بدم حرکت کردن برام سخت شده کمرم درد میکنه الانم زیر شکمم درد میکنه منظم نیس گاعی میگیره ول میکنه ولی خفیف علائم زایمانه?
من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اروم باش و استرس نداشته یاش فعلا هم زایشگاه نرو انقباضات زایمان کاملا منظمه مال خود من اولش هر بیست دقیقه یک بار میگرفت شکمم کاملا شل و سفت میشد و درد هم زمان باهم توی کمر و لگن و دلم پخش میشد اینارو گفتم که درد زایمان و بشناسی
چه جالب من یک روز تنها دیدم کمرم و زیر شکمم درد میکرد.روز اول ۳۹. شکمم چند ساعتی دیدم سر یک ساعت سف ...
اره باید کاملا پایین بیاد عزیزم منم مثل شما بودم من از دو هفته قبل این حالت هارو داشتم یه ساعت هایی کمردرد و دل درد داشتم و شکمم منقبض میشد و یه ساعت بعد اروم میشدم ولی شبی که دردم گرفت دردام مداوم بود