2777
2789
کجا میخای بری؟ تنها نرو ، بدون من چطو دلت میاد؟ منم ببر باخودت ! 😭

شوهرم نروژ زندگی میکنه. من 6ماه رفتم عید اومدم. دیگه زمستون برم واسه همیشه. بیا به فرزندی قبولت کنم ببرمت. اونجا خیلی بد بود من بلد نیستم حرف بزنم  

واقعا سخته، دعوامون شد گفت نمیخوامت دیگه برو ما بدرد هم نمیخوریم گفتم باشه خداحافظی کردم هنوزم به خا ...

من که دیگه حاضر نیستم قهر کنم

اگه چیز مهمی نیست زنگ بزن بابا ارزش نداره آنقدر اذیت میکنی خودتو

همیشه که نمیشه مرد منت کشی کنه

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نروژ زندگی میکنه. من 6ماه رفتم عید اومدم. دیگه زمستون برم واسه همیشه. بیا به فرزندی قبولت کنم ...

آخ جووون ! ینی واقعا قبولم میکنی به فرزندی ؟ ینی مامانجون پسرمم میشی ؟ ببندم ساکمو؟

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘