2777
2789

منم دلم براش تنگیده 

اون دفعه هی زنگ زدم بهش چون رومینگ بود قبض تلفنش 780ت اومد

این دفعه دیگه زنگ نزدم

2روزه صداشو نشنیدم😧😧😧

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم قهریم خیلی دلم تنگ شده خیلی عاشقشم  

وقتی عاشقی

قهر واسه چیه دیگه؟؟

من که همیشه قهرم یه سرعتم نمیرفت شوهرم پیش قدم می‌شد

یه بار دیدم نه تصمیم نداره آشتی کنه من خودم رفتم آشتی از اونروز به بعد تصمیم گرفتم دیگه قهرنکنم خیلی سخته منت کشی😂😂😂

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
اون که نمیاد. دیگه من زمستون خودم میرم    

کجا میخای بری؟ تنها نرو ، بدون من چطو دلت میاد؟ منم ببر باخودت ! 😭

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
وقتی عاشقی قهر واسه چیه دیگه؟؟ من که همیشه قهرم یه سرعتم نمیرفت شوهرم پیش قدم می‌شد یه بار دیدم ن ...

واقعا سخته، دعوامون شد گفت نمیخوامت دیگه برو ما بدرد هم نمیخوریم گفتم باشه خداحافظی کردم هنوزم به خانواده ها هیچی نگفتیم