2777
2789
عنوان

رفع سیاهی دور چشم

132 بازدید | 9 پست

سلام مدتی هست چشمام گود افتاده و دور چشمام سیاه شده کسی میتونه کمکم کنه؟ هیچ راه و روشی هست که رفع بشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین  

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گلم... من روغن بادام تلخ زدم رفع شد البته باید هرشب قبل خواب بزنی کم کم میره

ممنون گلم

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
علت تیرگی دورچشم شما چیه؟ دهیدراته شدن بدن؟ استرس؟ بیخوابی؟ بیماری؟

خواب خوبی ندارم میشه مربوط به این باشه؟ استرس هم که همیشه هست

روش پزشکی مزوتراپی 

روش سنتی آب سیب زمینی +سفیده تخم مرغ رو مخلوط کن تا کف کنه بزن دور چشت 

روغن بادام تلخ

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
خواب خوبی ندارم میشه مربوط به این باشه؟ استرس هم که همیشه هست

عزیزم استرس و اختلال خواب دوتا از عوامل بسیار مهم بروز تیرگی و چروک دور چشم هستش.

شما باید حتما حتما اول خوابت رو درست کنی.

بعد استرس رو کلا بذار کنار.

روزانه 6 الی 8 لیوان آب میل کن.

اینا مهم ترین هاست و اگه اینا رو رعایت نکنی کرم دورچشم نمیتونه تیرگی رو رفع کنه.

کرم دور چشم این برند ها خیلی خوبه

کدلی

لاروش پوزای