2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 67 پست
اگه جای خوب و دستگاه الکس کندلا برین و موهاتون ضخیم باشه و مشکل هورمونی نداشته باشین و اگرم داشته با ...

اسم دستگاه از کجا بفهمم،الان یه چی دروغ میگه منم ساده باور میکنم الکس باشه😉

یه هفته پیش اصلاح کردم،خیلی پر مو هستم ولی صورتم مو ضخیم نداره،ولی موهای پاهام خیلی ضخیم هستن

خب اگه کلفت نیس اصلا نرو چون برعکس جواب میده ولی پاهات عالی میشه

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم دستگاه از کجا بفهمم،الان یه چی دروغ میگه منم ساده باور میکنم الکس باشه😉

رو دستگاه نوشته

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
من خودمم الان دارم میرم دو جلسه رفتم و این جلسه تاحدوی رشد کرده ولی نازکتر طبیعیه این روند ادامه دار ...

آلما الکس دایود 2019

ولی من موهام از جلسه ی اول ریخته هنوز رشد نکرده

تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام  
دوازده جلسه که زیاده  جلسه ای چند تومن می دی ؟؟؟ تهران میری

نه،گفت با درجه کم لیزر میکنم تا حد تحمل ،شاید ۶جلسه هم جواب بگیری بستگی داره،تمام بدن گفت۴۵۰ ،دوستم سه جلسه رفته خیلی عالیه

آلما الکس دایود 2019 ولی من موهام از جلسه ی اول ریخته هنوز رشد نکرده

من جمعه عروسی دعوتم اگر برم کرم اینا میتونم به پوستم بزنم ،پوستم باید مرتب پماد بزنم؟

من جمعه عروسی دعوتم اگر برم کرم اینا میتونم به پوستم بزنم ،پوستم باید مرتب پماد بزنم؟

کرم آرایشی!؟

آره چرا که نه

چ پمادی!؟

تو آن احساس آشوبی که پایانش نمی خواهم پرسند کیستی؟ ساکن سمت چپ سینه ام