2777
2789

من و شوهرم میخایم برا زندگی بریم المان,شوهرم با یه موسسه صحبت کرده برا کارای اقامتمون,الان شیراز زندگی میکنیم شوهرم کارمندِ خودم رشته مهندسی خوندم که در حال حاضر بیکارم اما میخام کنکور تجربی بدم و پرستاری قبول شم چون گفتن رشته پرستاری برا اقامت المان خوبه و بکار میگیرن,حالا میخام ببینم زندگی اونجا چطوره?چقدر سرمایه میخاد?هزینه ها?وضعزت کار و درامد?خلاصه هر چی که میدونید ممنون میشم به منم اطلاعات بدید

بابا دلتنگتم....

زبونشونو بلدید مگه😁

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آلمان زندگی نمی کنم ولی چون نیم نگاهی به مهاجرت دارم یکسری چیزا در موردش می دونم 

هزینه زندگی برای دو نفر بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ هزار یورو در ماهه 

مالیات متاهل ۴۰ 

ومجرد حدود ۵۰ درصده 

که شامل پول دولت .حقوق بازنشستگی .وحق بازسازی شرق آلمان میشه 

یک عدد مستر(آقا)هستم

موسسه ای که ثبت نام کردین براتون ویزا با چه عنوانی میگیره؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

والا دخترهمسایه مون المان زندگی میکنه چندساله البته شوهرش پزشکه خودشم قبلش برااقامت ازمون زبان دادتاقبول شداقامت دادن فکرکنم زبان باید بلدباشی ،راجب هزینه زندگی نسبت به ایران خیلی کمه ولی اجاره خونه بالاس البته میگفت درامدش شوهرش هرماه به پول ایران هشتاد میلیون البته مالیات ازحقوقشون کم میکنن زیاد

نمیدونم تازه میخایم بریم ,هفته دیگه نوبت مشاوره داریم,باید با چه عنوانی باشه?

ببین دوتا عنوان هست

یا ویزا تحصیلیه

یا ویزا کارگری (شامل کارگر و کارفرما) 

اگه کارگری باشه شما باید بعنوان نیروی سرمایه گذار وارد آلمان  بشید که خب مستلزم سرمایه قابل توجهیه 

یا بعنوان نیروی کار با تخصص ویژه خودتون 

اگه عنوان مشخص بشه معلوم میشه هزینه هاتون

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

با این حساب تا مدرک پرستاری رو نگیرین قصد مهاجرت ندارین دیگه درسته؟

رشته همسرتون چی هست؟ دانشگاه معتبر درس خونده؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
با این حساب تا مدرک پرستاری رو نگیرین قصد مهاجرت ندارین دیگه درسته؟ رشته همسرتون چی هست؟ دانشگاه مع ...

ما تازه میخایم شروع کنیم عزیزم خب تا کلاس زبان بریم پولامون جمع کنیم چند سال طول میکشه,همسرم مدیریت خونده نه دانشگاه معتبری نخونده اما دانشگاهی که خودم رشته مهندسی خوندم معتبره 

بابا دلتنگتم....