سلام دوستان من تازه اوردم یعنی تاالان خواننده خاموش بودم اما به کمک و محبتاتون برا پیدا کردن راه درست زندگیم نیاز پیدا کردم و عضو شدم...من مجردم و بیست سالمه،حدود پنج سال با پسرعمم رابطه داشتم با قهر و آشتی و اختلافهای خیلی شدید اما علاقه واقعی الان حدود یک ماهه ب طور جدی ازش جدا شدم اما دلتنگی و وابستگی و علاقم خیلی اذیتم میکنه یجوری با خودم درگیرم هم دوس دارم برگرده هم دگ حضورش و نمیخوام نمیدونم چیکار کنم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترخاله منم با پسردايي خالم ٨سال دوس بودن خيلييي همو دوس داشتن اما يساله جداشدن دخترخالم رفت سركارواينا خودشو سرگرم كرد تقريبا فراموشش كرده اما خب گاهي يادش ميوفته اما خيلي كمرنگ شده براش اين موضوع
ميتوني عزيزم سعي كن رابطتو با دخترعمت كه صميمي هستي كمتر كني چون بالاخره خبر اينا ازش به واسطه اون ميرسه ب گوشت ، دخترخاله منم همينطوري بود دقيقا مثل تو اونم با خواهره پسره خيلي صميمي بود اونام ميدونستن كه اينا باهم دوستن كلا جدي بودن ، اما بعد كاتش با خواهر پسره ام رابطشو خيليييي كم كرد الان فقط درحد سلام احوال پرسيه