من هفته پنجم هستم و تا به حال سه بار سونوي واژينال رفتم .( البته به توصيه دكتر). دوبار اخر يه چيزي داخل رحم ديده شد ولي جنين داخلش نبود . با اينكه خون ريزي و درد ندارم دكترم ميگه احتمال ٥٠ درصد هست كه جنين بمونه ، دوباره براي دو هفته ديگه سونو واژينال داده . البته يه مسيله ديگه هم اينه كه من حدود دو هفته پيش تو دو تا ازمايشگاه مختلف ازمايش بتا دادم ، بار دوم مقدار بتا كمي كمتر شده بود ، دكتر ميگه چون دو تا ازمايشگاه مختلف بوده شايد خيلي درست نباشه! كسي اين تجربه رو داشته كه بدون درد و خونريزي باشه ولي دچار سقط جنين بشه .
چرا بدون خونریزی یا درد ۳ بار سونو واژینال دادی واقعا؟؟
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ازمایش بتا رو باید تو یه ازمایشگاه انجام بدی وگرنه معتبر نیست. از من میشنوی صبر کن تا 8 هفته. انقدر عجله داری برا چی؟ سونو واژینال توی بارداری و هفته های اول خیلی خطرناکه و با کوچکترین خطایی احتمال سقط هست. بزار 8 هفتت که شد یه بارگی برو سونو ضربان قلب. اینجوری هم استرس کمتر میگیری و هم خطر سقط کمتر میشه. واقعا درک نمیکنم چرا این همه عجله دارین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا بدون خونریزی یا درد ۳ بار سونو واژینال دادی واقعا؟؟
نميدونم والله توصيه دكتر بود بار اول گفت براي اينكه مطمئن بشيم خارج از رحم نيست ، كه خوب چيزي معلوم نشد ، بار دوم يه حفره خيلي كوچيك داخل رحم بود كه گفتند پس خارج رحم نيست، فكر كنم بار سوم واسه اين بود كه مشكوك بودن كه جنين رشد ميكنه يا نه چون بتا تغيير خوبي نداشت !
نميدونم والله توصيه دكتر بود بار اول گفت براي اينكه مطمئن بشيم خارج از رحم نيست ، كه خوب چيزي معلوم ...
سریعا دکترتو عوض کن از لحاظ علمی اصلااااا منطقی نیست
از نظر علمی درد شدید و خونریزی یعنی اعلام خطر در بارداری در غیر این صورت هیچ مشکلی نیست 😳😳😳😳😳😳😳
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1