2777
2789

سلام من ۲۲سالمه و شوهرم ۲۶،پنج ساله از عقدمون میگذره و ی پسر ده ماهه دارم،ما با عشق باهم ازدواج کردیمو انتخاب خودمون بود/ شوهر برادر شوهر خواهرمه/وحتی سربازیم نرفته بود بعد عقد رفت سربازی و کار پیدا کرد تفریبا دوسال و نیم طول کشید تا بریم سر خونه زندکیمون اینم بگم ک اصلا مادر شوهر پدر شوهرم ی هزاری هم تا حالا کمکمون نکردن و خیلی سختی کشیدیم

الان شوهرم اصلا محبت نمیکنه و کلا توجه نمیکنه بهم من همیشه با عزیزمو عشقم صداش میکنم ولی اون حتی اسمم نمیگه  وقتی برا رابطه میخوام پیش قدم بشم پسم میزنه حتی ی بوس نمیزاره ولی درعوض تا حالا ی بارهم بهش ن نگفتم، نمیذاره حتی از در خونه برم بیرون،سالی ی بار میبره بازار ک جزیی خرید میکنیم ومیگه پول نیست،بهم پول نمیده وقتاییم ک جلو چشمش پولاشو میشمرم میگم اینم مال من گاهی اوقات یادش میره و اون میشه پس اندازم ی چیری لازم داشته باشم ب خواهرم میگم میخره برام گاهی هم پس میگیره،میگه چراتو باید پول داشته باشی،

خودشم صب میره سرکار شب دیر وقت میاد تا خودم اصرار نکنم نمیبره بیرون ی نیم ساعت بگردیمو بیایم چن وقتیم هست ک زیاد تیکه میندازه خسته شدم همش تو خونه افسردگی گرفتم،

اینم بگم ک خیلی کمکش کردم ارثیه پدریمو دادم برا قرضاش با اون پول برا خودم عروسی و طلا و رهن خونه دادم ،ک بعدشم طلاهامو فروختو ماشین خرید،ولی انکار ن انگار اصلا توجه نمیکنه بهم،اینم بگم بیشتر اخلاقای بدش از وقتی بچمون ب دنیا اومده اینطوری شده وهمش میگه برو خونه بابات پسرمم نمیدم بهت

میشه کمکم کنین و راهکار بدین تا از این یک نواختی در بیام دلم خیلی شکسته😔ببخشید ک طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چه شوهری هست که داری واقعا که چه ادم هایی پیدا میشه 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

شوهرت یک مشکلی داره 

رفتارش نرمال نیست 

البته ازدواج زودهنگام هم بی تاثیر نیست ، مسئولیت زیاد تو سن کم باعث میشه بعضی ها زود کم بیارن 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

عزیز دلم اگ میتونی با ی مشاور صحبت کن وا خعلی اشتباه بزرگی کردی ک ارثیتو دادی ب شوهرت اگ من یروز ارثیه برسه بهم حتما اونو پسنداز میکنم ی دوهزاریهم ب شوهرم نمیدم

کاربرهلن۷۸هسدم بچه ها ترکیدم😎
یهو چرا باید اینقدر تغییر کنه نمیخوام نگرانت کنم.مطمینی با کسی نیست؟

اره میدونم نیست ،دلیلشو هرچقد میپرسم جوابی نداره  میگه خودت کردی اینم بگم ک چون همش توخونم و عصلی میشم زیاد غر میزنم و گیر میدم

یه بار که حالش خوبه بشین باهاش حرف بزن با آرامش که علت رفتارهاش چیه 

شاید اینکه میگی بعد پسرتون بدتر شده واسه اینه که بهش حسودی می‌کنه 

شما زیادی جلوی اون به پسرتون اهمیت نمیدی ؟ بعضی مردا به بچه خودشون حسادت میکنن 😑

شوهرت یک مشکلی داره  رفتارش نرمال نیست  البته ازدواج زودهنگام هم بی تاثیر نیست ، مسئولیت ...

اخه داداشش هنیشه پشتشه و کمکش میکنه ،اره هردوتاموم بچه بودیم

از خونه بزن بیرون برو باشگاه ،کلاس زبان برو ،خیاطی و آرایشگری یاد بگیر 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید