2777
2789
عنوان

خیانت

1293 بازدید | 20 پست

سلام بچه هامن یه مدت احساس میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه رفتارای مشکوک داره دارم روانی میشم باردارم هستم ماه آخرمه بدترتوروحیم تاثیرگذاشته شوهرمگ خیلی زرنگی تاحالا سوتی آنچنانی نداده ولی من مطمعنم خبری هست چیکارکنم...😣😣

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

هورمونات بهم ریخته توهم زدی

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه نمونه از کارهاشو بگو .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

مثلا برای مثال شوهرم شغلش آزاده همیشه بالباس کارش میرفت سرکارولی اون روز صبح بیدارشده رفته حموم ادکلن زده لباس مرتب پوشیده همیشم باخودش ناهارمیبرد اون روزنبردگفت صاحب کارم برام میخره بعدش شب بایه گوشی دهترونه اومده خونه میگم این ازکجاآوردی میگه صاحب کارم که واسش تعمیرات کابینت انجام دادم یه پیرزن بوده گفته این ببربرام بفروش تروخدا این حرف باعقل جوردرمیاد؟؟جلوی خودمم به پیرزنه زنگ زد ولی بازم باورنمیکنم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

چی بگم والا خیلی مشکوکه میزد🤔🙁