2777
2789
عنوان

بیبی چک،دوستان این بیبی چک حاله داره یا من توهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز چند سیکلت بی بی زدی ؟

۲۹

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
اصلا استرس به خودت راه نده فردا بی بی هم نزار مثل زن داداش من یه بارکی برو آزمایش بده انشالله با خبر ...

حتما همینکارو میکنم اخه این ماه امپول hcg هم زدم و ۱۶روز ازش میگذره اگه تا فردا پری نیومد میرم ازمایش میدم

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
حتما همینکارو میکنم اخه این ماه امپول hcg هم زدم و ۱۶روز ازش میگذره اگه تا فردا پری نیومد میرم ازمای ...

حتما برو بی بی چک بیشتر استرس میده با ازمایش خیالت راحت میشه انشالله نمیاد

توکل بر خدا
حتما برو بی بی چک بیشتر استرس میده با ازمایش خیالت راحت میشه انشالله نمیاد

ان شاءالله🙏🙏🙏برام دعا کن 

۳سال منتظرم الانم که این بیبی گذاشتم اینجوری شد بخدا این ماه اصلا امید نداشتم اینم همینجوری زدم گفتم ...

دوباره امتحان کن مثبت بود بگو ما هم خوشحال شیم 😍😍

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 
دوباره امتحان کن مثبت بود بگو ما هم خوشحال شیم 😍😍

من الان ۱۶روزه امپول hcgزدم و فردا اگه پری نشدم دیگه میرم ازمایش میدم،توکل به خدا🙏🙏🙏مثبت بود میام میگم حتما

به حق صاحب الزمان بارداری عزیزم 

🙏🙏🙏🙏

از علایمت بگو 

این ماه چون اصلا امید نداشتم هیچ دقت نکردم،فقط از ۷،۸روز بعد اقدام دلدرد خفیف داشتم و سینه هامم سنگین بود مث هرماه که پری میاد،دقیقا مث اون بخاطر همین گفتم اصلا نیستم

من الان ۱۶روزه امپول hcgزدم و فردا اگه پری نشدم دیگه میرم ازمایش میدم،توکل به خدا🙏🙏🙏مثبت بود میام ...

ایشالا ک بارداری عزیزم 😍😍

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 
من الان ۱۶روزه امپول hcgزدم و فردا اگه پری نشدم دیگه میرم ازمایش میدم،توکل به خدا🙏🙏🙏مثبت بود میام ...

۵تا صلوات فرستادم انشاالله که با نتیجه مثبت بیای

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
این ماه چون اصلا امید نداشتم هیچ دقت نکردم،فقط از ۷،۸روز بعد اقدام دلدرد خفیف داشتم و سینه هامم سنگی ...

چی شد عزیزم بارداربودی؟؟؟

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید