2777
2789
عنوان

بین مهرسا و النا کدومش؟

229 بازدید | 16 پست

خانوما میخوام اسممو عوض کنم بین مهرسا و النا موندم. مهرسا یعنی مثل خورشید ، زیبارو مثل خورشید . و النا هم معنی روشنایی نورانی و زن زیبا میده 

تعداد رای : 18
نظرسنجی
مهرسا
11
61%
النا
7
38%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ یه اسمی بذار که کسایی که نمی شناسنت اسمت رو می شنون متوجه نشن عوض کردی، این دوتا هر دو شو ...

۲۲ سالمه . اره عزیزم منم به چیزی ک گفتی فک کردم واسه همین این دوتا رو انتخاب کردم که بیشترن. دوستام اسمایی مث آرشیدا ، جانان و حلما و اینها پیشنهاد دادن واسه همین اونارو قبول نکردم 

۲۲ سالمه . اره عزیزم منم به چیزی ک گفتی فک کردم واسه همین این دوتا رو انتخاب کردم که بیشترن. د ...

مثلا من خودم اسمایی مثل نگار و سارا و ... رو که هم قشنگن هم به سن بالاتر میان دوست دارم، باز نظر خودتون مهمه، بین این دوتا که گفتین النا قشنگه