2777
2789
عنوان

بیاین...

44 بازدید | 6 پست

کی خودش پلی کیستیک بوده شوهرشم واریکوسل عمل کرد بعد زود باردار شد؟اخه میخوام انرژی بگیرم..بگین دیگه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
خیلیارو اینجا دیدم 

چقدر طول کشید

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دایی من خودش کیست داشت ولی خیلی راحت باردار میشد سه تاییم سقط داشت چون نمیدونست بارداره‌کارای سخت انجام میداد سقط میشدن

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
عزیزم ببخش که تجربه ای ندارم در این زمینه، ولی اینو میدونم که خدا رو شکر انقدری پزشکی پیشرفت کرده که ...

مرسی بابت حرفای قشنگت

دختر دایی من خودش کیست داشت ولی خیلی راحت باردار میشد سه تاییم سقط داشت چون نمیدونست بارداره‌کارای س ...

کیست ریز؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز