2777
2789
عنوان

خانوم خوشگلایی که موهاتون خوشرنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 58 پست
بعد دکلره کراتین کن . و همش به موهات برس هیچیش نمیشه 

اتفاقا این کارو کردم دفعه ی قبل

ی جای تخصصی چهارسال پیش 450 پول کراتینه م شد...

ولی بعد ی مدتی دوباره شروع کرد به خرد شدن و زبر شدن

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند سالته

۲۱ 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
به چه قیمتی موی سالم‌ خوشگل تره

اوهوم همه اونايي ك دكلره ميكنن موهاشون وزوزيه بدون استثنا

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
واقعا منم موهام هیچ وقت به پایه نمیرسه که دودی روشن کنم 😞😞

وای وای وای منم عااااشق دودی روووشنم، خیییییییلی دوس دارم

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
۲۱ 

موهات كوتاهه؟

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
وای وای وای منم عااااشق دودی روووشنم، خیییییییلی دوس دارم

حتما پوستت سفیده موهات رنگدانه های قرمز داره 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
اوهوم همه اونايي ك دكلره ميكنن موهاشون وزوزيه بدون استثنا

منم موهای خوش حالتم تبدیل شده بود به اسکاچ   زبر و کج و کوله

حتما پوستت سفیده موهات رنگدانه های قرمز داره 

پوستم گندمی روشنه

بعد دکلره عین شغال میشم، موهای زرد و نارنجی، ایش...

بعدش ک رنگ کنم خوب میشه

من لایت کردم هر ماه دارم ته موهام قیچی میکنم چون دکلره هاش حمام میرم کم کم حس میکنم خراب میشه

اره دقیقا همینطوریه

مو انگار میپوسه

منم موهای خوش حالتم تبدیل شده بود به اسکاچ    زبر و کج و کوله

همينه ديگه دكلره 

۳۳ سالمه فقط یکبار موهامو کامل رنگ کردم . قبلا هایلات و‌مش میزدم که چندین ساله اونم‌نمیزنم حیفم میاد موهام زبر بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام