2777
2789
عنوان

خانوم خوشگلایی که موهاتون خوشرنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 58 پست
عزیزم فقط این نکته فراموش نکن ک حتما باید اکسیدانت خارجی باشه و برای نتیجه بهتر ،بهتر هم مارک باشن&n ...

نمیدونم والا...

خیلی لطف کردی وقت گذاشتی

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا... خیلی لطف کردی وقت گذاشتی

خواهشمیکنم عزیزم♥️♥️

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اتفاقا این کارو کردم دفعه ی قبل ی جای تخصصی چهارسال پیش 450 پول کراتینه م شد... ولی بعد ی مدتی دوب ...

عه . خب جای خوب باید بری دییگه . یجا برو که کارشو تضمین کنه

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
موهات كوتاهه؟

نه بلنده 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
خب با روشن کننده روشن کردی یعنی چی یعنی دکره کردی زیرشو؟

نمیدونم فک کنم ی چیزی به اسم رنگ سه صفر یا صفر...

یا ی همچین چیزی

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
عه . خب جای خوب باید بری دییگه . یجا برو که کارشو تضمین کنه

نامرد کللللی ادعا داشت متاسفانه

میگف موادم بهترین مارکه ک تو ایران کمتر کسی داره

نه مارک تونیکا که اصلا ولی بس شاید

مموون عزیزم خیلی دوست دارم امتحانش کنم

لطف کردی وقت گذاشتی

نامرد کللللی ادعا داشت متاسفانه میگف موادم بهترین مارکه ک تو ایران کمتر کسی داره

کلا ارایشگرا خالی زییاد میبندن 

کلا ارایشگرا خالی زییاد میبندن 

دخی بلوند تاپیکاتو دیدم، خیلی دوست دارم ببینمت، مخصوصا رنگ موهات