2777
2789
عنوان

خانوم خوشگلایی که موهاتون خوشرنگه

395 بازدید | 58 پست

دوست جونا من موهام تا کمرمه

قبلا هم یه بار تمام دکلره کرده بودم که الان دیگه همه ش بلند شده و رفته ، اما موهام حسابی سوخته بود

راهی وجود داره بتونم بدون آسیب موهامو دکلره کنم??

چرا اونموقع ک دکلره کردم با وجود گرون قیمت بودن موادم، موهام با پایه نرسید و زرد شد??سفید نشد!!

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حيف موي بلند نيست دكلره كني؟

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

من هروقت دکلره کردم بعدش رفتم موهامو کوتاه کردم

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
حيف موي بلند نيست دكلره كني؟

آخه خوشرنگ میشه

موهامم خیلی پرپشت بوده و الان تو شیردهی یک کم ریخته

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

یه روشی اومده به اسم کربنه نوعی دکلره هستش که مو رونمیسوزونه در ضمن حتما موهات رنگدانه های قرمز داره که به پایه نمیرسه مثل موهای من 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

بعد دکلره کراتین کن . و همش به موهات برس هیچیش نمیشه 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

دکلره در هر صورت جنس موت رو خراب میکنههههه،اگه دوس داری رنگ بذار ولی دکلره هرگزززززز من سرم اومده ک میگم

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
یه روشی اومده به اسم کربنه نوعی دکلره هستش که مو رونمیسوزونه در ضمن حتما موهات رنگدانه های قرمز داره ...

ای لعنت به این رنگدونه های قرمز  

منم از ۱۸ سالگی موهام دکلرس چون مدام کراتین کردم اصلا نسوخت 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
آخه خوشرنگ میشه موهامم خیلی پرپشت بوده و الان تو شیردهی یک کم ریخته

منم موهام بلنده دكلره هم خيلي بهم مياد ولي هيچوقت حاضر نيستم اين كارو بكنم پارسال امبره كردم كلي هم هزينه دادم ك موهام نسوزه نسوخت اما اصلا مثل بالاي موهام نيست همش خشك ميشه مجبورم چربش كنم

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
منم از ۱۸ سالگی موهام دکلرس چون مدام کراتین کردم اصلا نسوخت 

الان چند سالته